Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

No i jak Wam teraz  "szczyle po 60-ce"? :lol:  tak sobie myślę że  jak żaden z Was nie ma 80-90 dych  to trzeba Was zdelegalizować razem z tym wątkiem  :D

O q..a, będzie nam się tutaj smarkacz wcinał zdelegalizuj się sam!!! :angry:  Brakuje mi raptem 10 lat i 5 miesięcy do dolnej granicy Twoich "widełek". Przeleci jak "z bicza strzelił" :P  :P  :P

Edytowane przez Alexspin
  • Like 3

Piotr śpiewać śpiewał ale jemu nie można było dokręcić śruby jak tobie :P

Co do dziadka z ososiem to chyba trzeba zrobić jakiś wypad.
Tu znów się przyczepię do Pisarza, wyjmuj ten metal i zamiast jechać na "jezioro" pojedziemy zrobić Ci okłady Krio z solanki.
Jeszcze zabrałbym ze dwóch modów na taki wypad tylko nie wiem czy WzB nie za młody na takie eskapady.

• Like 1

Piotr śpiewać śpiewał ale jemu nie można było dokręcić śruby jak tobie :P

Co do dziadka z ososiem to chyba trzeba zrobić jakiś wypad.

Tu znów się przyczepię do Pisarza, wyjmuj ten metal i zamiast jechać na "jezioro" pojedziemy zrobić Ci okłady Krio z solanki.

Jeszcze zabrałbym ze dwóch modów na taki wypad tylko nie wiem czy WzB nie za młody na takie eskapady.

Marcin.

Wczoraj minęło 21 dni od operacji i prawda jest taka , że zaczynam wariacji dostawać.wall.gif

Wczoraj usunęli niebieskie nitki :)  , ale wyjęcie drutów przesunęli z 4-go na 21 września.  wrrr.gif

Pozamiatane omg.gif :(

Marcin.

Wczoraj minęło 21 dni od operacji i prawda jest taka , że zaczynam wariacji dostawać.wall.gif

Wczoraj usunęli niebieskie nitki :)  , ale wyjęcie drutów przesunęli z 4-go na 21 września.  wrrr.gif

Pozamiatane omg.gif :(

Nie zniese takiego stanu rzeczy, musimy Ci zrobić jakiś imak czy coś innego i będziesz łowił.

• Like 1

Co prawda jest muzyczny wątek- ale wątpię by młodzi to rozumieli :huh:

Ja zrozumiałem :)

a tak według tej pogody i od razu mówię, że nie pamiętam jak to wchodziło na ekrany ;).

Większość zna współczesne wersje zupełnie nie mając pojęcia, że to ma już pięćdziesiątkę z hakiem.

Edytowane przez FidoAngel
  • Like 2

Marcin , to bardzo miłe . :)

Ale łatwo nie jest :(.

Reszta na priv , bo troszku zaśmiecamy ten szlachetny wątek.

Piotrze niczego nie zaśmiecasz, po to ten wątek zaproponowałem żeby tetrycy mogli się i pochwalić i pożalić.

Szybkiego powrotu do sprawności, 3maj się!!! :)  :good:

Edytowane przez Alexspin
  • Like 2

Piotrze niczego nie zaśmiecasz, po to ten wątek zaproponowałem żeby tetrycy mogli się i pochwalić i pożalić.

Szybkiego powrotu do sprawności, 3maj się!!! :)  :good:

Alek ,dziękuję . :)

Skoro już sobie ponarzekałem :(  , to teraz czas się pochwalić. ;)

W tamtych odległych czasach żyło się  zgodnie z dewizą  "Wino , kobiety i śpiew".

Pomimo upływu lat , u mnie niewiele się zmieniło. ;) :D

Muza którą zapodaliście pieści moje uszy . To był dobry czas dla muzyki . :)

post-52308-0-25187600-1533712191_thumb.jpg

• Like 6

Na początku lat 80-tych poznałem kobietę ,obywatelkę USA która przyleciała do Polski w celach badawczych.Pisała pracę naukową dotyczącą ekonomii krajów socjalistycznych i wybrała Polskę jako obiekt swoich badań. Oczywiście zadałem jej pytanie , Jak przebiegają badania i do jakich wniosków doszła.?

Odpowiedziała trochę przewrotnie.

Planowała miesięczny pobyt w naszym kraju , po dwóch tygodniach badań przedłużyła swój pobyt do pół roku. :D

post-52308-0-32196400-1533717813_thumb.jpg

Edytowane przez Pisarz.......ewski Piotr
  • Like 3