Skalaar Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 ..i w tym wieku tak wyglądać i mieć TAKIE BRANIE /;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) No i jak Wam teraz "szczyle po 60-ce"? tak sobie myślę że jak żaden z Was nie ma 80-90 dych to trzeba Was zdelegalizować razem z tym wątkiem O q..a, będzie nam się tutaj smarkacz wcinał zdelegalizuj się sam!!! Brakuje mi raptem 10 lat i 5 miesięcy do dolnej granicy Twoich "widełek". Przeleci jak "z bicza strzelił" Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 raptem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 "Ty z Sosnowca" żeby to mi było ostatni raz. No no no.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 ma się rozumieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Z Sosnowca już był jeden taki ..... jak mu przypiekli pięty to nieźle śpiewał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 O q..a, będzie nam się tutaj smarkacz wcinał zdelegalizuj się sam!!! Brakuje mi raptem 10 lat i 5 miesięcy do dolnej granicy Twoich "widełek". Przeleci jak "z bicza strzelił" Alek Dymsza śpiewał ,że starość to bujda ...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Piotr śpiewać śpiewał ale jemu nie można było dokręcić śruby jak tobie Co do dziadka z ososiem to chyba trzeba zrobić jakiś wypad.Tu znów się przyczepię do Pisarza, wyjmuj ten metal i zamiast jechać na "jezioro" pojedziemy zrobić Ci okłady Krio z solanki.Jeszcze zabrałbym ze dwóch modów na taki wypad tylko nie wiem czy WzB nie za młody na takie eskapady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Piotr śpiewać śpiewał ale jemu nie można było dokręcić śruby jak tobie Co do dziadka z ososiem to chyba trzeba zrobić jakiś wypad.Tu znów się przyczepię do Pisarza, wyjmuj ten metal i zamiast jechać na "jezioro" pojedziemy zrobić Ci okłady Krio z solanki.Jeszcze zabrałbym ze dwóch modów na taki wypad tylko nie wiem czy WzB nie za młody na takie eskapady.Marcin.Wczoraj minęło 21 dni od operacji i prawda jest taka , że zaczynam wariacji dostawać.Wczoraj usunęli niebieskie nitki , ale wyjęcie drutów przesunęli z 4-go na 21 września. Pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Marcin.Wczoraj minęło 21 dni od operacji i prawda jest taka , że zaczynam wariacji dostawać.Wczoraj usunęli niebieskie nitki , ale wyjęcie drutów przesunęli z 4-go na 21 września. Pozamiatane Nie zniese takiego stanu rzeczy, musimy Ci zrobić jakiś imak czy coś innego i będziesz łowił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Piotr, Wariantów nie ma zbyt wiele ale coś tam jest.Zadzwonię jeszcze do chłopaków z ekipy Wędkarze bez Barier może oni coś podpowiedzą. nawet pod casta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Marcin , to bardzo miłe . Ale łatwo nie jest . Reszta na priv , bo troszku zaśmiecamy ten szlachetny wątek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 https://youtu.be/xgRMxUzMM34 Eeeeech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 https://youtu.be/xgRMxUzMM34 Eeeeech Aż mnie ciary przeszły i znalazłem sobie z koncertu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 i z tego samego okresu : https://www.youtube.com/watch?v=l685JEwFPb4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Co prawda jest muzyczny wątek- ale wątpię by młodzi to rozumieli https://www.youtube.com/watch?v=d2OcIqwmSaY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Co prawda jest muzyczny wątek- ale wątpię by młodzi to rozumieli Ja zrozumiałem a tak według tej pogody i od razu mówię, że nie pamiętam jak to wchodziło na ekrany .Większość zna współczesne wersje zupełnie nie mając pojęcia, że to ma już pięćdziesiątkę z hakiem. Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez FidoAngel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Marcin , to bardzo miłe . Ale łatwo nie jest . Reszta na priv , bo troszku zaśmiecamy ten szlachetny wątek.Piotrze niczego nie zaśmiecasz, po to ten wątek zaproponowałem żeby tetrycy mogli się i pochwalić i pożalić.Szybkiego powrotu do sprawności, 3maj się!!! Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Chłopaki coś dla was tetryków, może hymn wątku sobie z tego zróbcie https://youtu.be/VZ_JAs0JljQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 na temat serca, proszę ...szzzzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Piotrze niczego nie zaśmiecasz, po to ten wątek zaproponowałem żeby tetrycy mogli się i pochwalić i pożalić.Szybkiego powrotu do sprawności, 3maj się!!! Alek ,dziękuję . Skoro już sobie ponarzekałem , to teraz czas się pochwalić. W tamtych odległych czasach żyło się zgodnie z dewizą "Wino , kobiety i śpiew".Pomimo upływu lat , u mnie niewiele się zmieniło. Muza którą zapodaliście pieści moje uszy . To był dobry czas dla muzyki . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Na początku lat 80-tych poznałem kobietę ,obywatelkę USA która przyleciała do Polski w celach badawczych.Pisała pracę naukową dotyczącą ekonomii krajów socjalistycznych i wybrała Polskę jako obiekt swoich badań. Oczywiście zadałem jej pytanie , Jak przebiegają badania i do jakich wniosków doszła.?Odpowiedziała trochę przewrotnie.Planowała miesięczny pobyt w naszym kraju , po dwóch tygodniach badań przedłużyła swój pobyt do pół roku. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Kiedyś nocowałem u kumpla. Miałem 15 lat. Obudziłem się rano, to była niedziela. Z tego dnia pamiętam to, bo lubię Perfekt. Dla tetryków nie powinno to być wielkim wyzwaniem. O jakim roku piszę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Tylko nie mów Piotr, że w radio w ten słoneczny, mroźny poranek leciał Perfect. Wszędzie leciał towarzysz spawacz. Nigdy mu tego k...a nie zapomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Tylko nie mów Piotr, że w radio w ten słoneczny, mroźny poranek leciał Perfect. Wszędzie leciał towarzysz spawacz. Nigdy mu tego k...a nie zapomnę.wiem, nie było Teleranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi