BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 na temat serca, proszę ...szzzzza Nie chciałem zapeszyć, ale 9-go sierpnia było raczej niespodziewane, oczekiwanie na zabieg Wsadzili mi "balonik" w tętnicę i jest OK. (lekarz twierdził, że przed, było bardzo nie OK!)Teraz mogę już to napisać bo jestem w domu Tetrycy, trzymajmy się 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 No to teraz z głową jak z palcem: do góry Z taką pierdołą da się żyć: teść ma 87 latek, przeróżnych cudów w ciele i chorób bez liku- i jakoś nie zanosi mu się na koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zdrowiej Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Do Garage Sale 4 masz się wylizać z tego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Na SG???!!!Ja się pakuję na zlot żarnowiecki za dwa dni!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Robert, nie masz wyboru, musisz zdrowieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Nie będę się rozpisywał.Bądź zdrów.Wykonać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Cwaniaczek, balonika se zaszył, tera nie będzie musiał już dmuchać bo będzie na bieżąco wiedział...... Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cwaniaczek, balonika se zaszył, tera nie będzie musiał już dmuchać bo będzie na bieżąco wiedział...... Nie ten balonik Ten antykoncepcyjny doszyli naszemu forumowemu Buchajowi Zdrowiej Bobie i wracaj nad wodę jak najszybciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Dla Robcia od ziomala : I nie przejmuj się, masz być twardy, nie mientki: Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Trafiłem na coś takiego w sieci, znak iż starzy i młodzi mogą wspólnie zagrać i zaśpiewać. Nie muszę dodawać,iż wokalista DL Joe Elliot mógłby być dość podstarzałym ojcem Taylor ( w jej muzykę się nie zagłębiałem, ale wiem iż dziś jest na tzw. topie):https://www.youtube.com/watch?v=s4z5XlG6ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cwaniaczek, balonika se zaszył, tera nie będzie musiał już dmuchać bo będzie na bieżąco wiedział...... Teraz Robert będzie niezatapialny. A w naszym hobby , to się może przydać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Teraz Robert będzie niezatapialny. A w naszym hobby , to się może przydać. I będzie mógł kichać do woli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Pierwszy wędkarz z wszczepioną kamizelką pneumatyczną Bo po takich przygodach safety first Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jeden głupi zawał a jak można rozkręcić towarzystwo ... i za to Was lubię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Robert nawijasz jak ta blondi z Kołobrzegu. "Krzyk syreny myślałam że to już wojna, a to jakieś głupie bomby."Tylko 2km promień rażenia.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jeden głupi zawał a jak można rozkręcić towarzystwo ... i za to Was lubię Mój dziadek miał 3 , dożył 81. Teść za to był na Banacha jako egzemplarz pokazowy dla studentów . Pierwszy zawał zaraz po 40, o drugim dowiedział się że miał jak wylądował w szpitalu z trzecim po którym wszczepili mu rozrusznik. Czwartego nie zarejestrował, piąty - reanimacja 12 minut na klatce schodowej i wtedy był "modelem" . Ale miał zakrzepice i musieli mu nogę usunąć przy kolanie. Co nie przeszkodziło mu jeździć ze mną na ryby tyle że musiałem szukać miejscówki wygodnej dla wózka. No i ważne że po trzecim przestał jarać jak smok i już tak nie pił jak wcześniej ale piwko zawsze . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Nie zlinczujcie, to tak z sympatii https://www.youtube.com/watch?v=BzGwDy4lRk8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jak nawet Hubert tu zagląda to jest git. Jak ja k..a nienawidzę postępu czasu ( niektórzy nazywają to starością).W mordę, Kopernik wstrzymał Słońce i ruszył Ziemię. Chciałbym się zesrać, ale nie zatrzymam czasu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Nie chciałem zapeszyć, ale 9-go sierpnia było raczej niespodziewane, oczekiwanie na zabieg PART_1533826681809a.jpg Wsadzili mi "balonik" w tętnicę i jest OK. (lekarz twierdził, że przed, było bardzo nie OK!)Teraz mogę już to napisać bo jestem w domu Tetrycy, trzymajmy się Już pisałem, nie przejmuj się, ja mam siedem od czterech lat i żyję, nota bene wcale nie sam ze sobą... Uważaj, jak nie wyzdrowiejesz natychmiast, to będziesz miał ze mną do czynienia!!! Pierwszy wędkarz z wszczepioną kamizelką pneumatyczną Bo po takich przygodach safety first Nie pierwszy, nie pierwszy - czytaj wyżej... :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Jak nawet Hubert tu zagląda to jest git. Jak ja k..a nienawidzę postępu czasu ( niektórzy nazywają to starością).W mordę, Kopernik wstrzymał Słońce i ruszył Ziemię. Chciałbym się zesrać, ale nie zatrzymam czasu.Kopernik był kobietą, a to wiele tłumaczy....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A bo to widzicie: nawet Einstein się mylił twierdząc, że czas jest stałą wielkością- figę prawda: czym człek starszy tym biegnie szybciej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Oj taaak, niestety odczuwam to zarówno przy pracy, jak i przy robocie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A bo to widzicie: nawet Einstein się mylił twierdząc, że czas jest stałą wielkością- figę prawda: czym człek starszy tym biegnie szybciej Zawsze myślałem , że odwrotnie. http://www.szczecinek.gawex.pl/binczak/061.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Oj tam: ale tam chodzi o Różnica 300 miliardowych sekundyA nam starszym przyspiesza dużo szybciej- i wie to każdy starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi