Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

na temat serca, proszę ...szzzzza :(  ;)

Nie chciałem zapeszyć, ale 9-go sierpnia było raczej niespodziewane, oczekiwanie na zabieg

post-52107-0-36772900-1534167009_thumb.jpg

Wsadzili mi "balonik" w tętnicę i jest OK. 

(lekarz twierdził, że przed, było bardzo nie OK!)

Teraz mogę już to napisać bo jestem w domu :)

Tetrycy, trzymajmy się :D

• Like 12

Trafiłem na coś takiego w sieci, znak iż starzy i młodzi mogą wspólnie zagrać i zaśpiewać. Nie muszę dodawać,iż wokalista DL Joe Elliot mógłby być dość podstarzałym ojcem Taylor ( w jej muzykę się nie zagłębiałem, ale wiem iż dziś jest na tzw. topie):

https://www.youtube.com/watch?v=s4z5XlG6ras

Jeden głupi zawał a jak można rozkręcić towarzystwo :P  :D  :D  :D ... i za to Was lubię :angry:  ;)  :D

Mój dziadek miał 3 , dożył 81. Teść za to był na Banacha jako egzemplarz pokazowy dla studentów :P . Pierwszy zawał zaraz po 40, o drugim dowiedział się że miał jak wylądował w szpitalu z trzecim po którym wszczepili mu rozrusznik. Czwartego nie zarejestrował, piąty - reanimacja 12 minut na klatce schodowej i wtedy był "modelem" . Ale miał zakrzepice i musieli mu nogę usunąć przy kolanie. Co nie przeszkodziło mu jeździć ze mną na ryby tyle że musiałem szukać miejscówki wygodnej dla wózka. No i ważne że po trzecim przestał jarać jak smok i już tak nie pił jak wcześniej ale piwko zawsze .

• Like 3

Nie chciałem zapeszyć, ale 9-go sierpnia było raczej niespodziewane, oczekiwanie na zabieg

attachicon.gif PART_1533826681809a.jpg

Wsadzili mi "balonik" w tętnicę i jest OK. 

(lekarz twierdził, że przed, było bardzo nie OK!)

Teraz mogę już to napisać bo jestem w domu :)

Tetrycy, trzymajmy się :D

Już pisałem, nie przejmuj się, ja mam siedem od czterech lat i żyję, nota bene wcale nie sam ze sobą... ;)

Uważaj, jak nie wyzdrowiejesz natychmiast, to będziesz miał ze mną do czynienia!!! :angry:

Pierwszy wędkarz z wszczepioną kamizelką pneumatyczną ;) Bo po takich przygodach safety first :D

Nie pierwszy, nie pierwszy - czytaj wyżej... :D  :D :D  

• Like 2

Jak nawet Hubert tu zagląda to jest git. Jak ja k..a nienawidzę postępu czasu ( niektórzy nazywają to starością).W mordę, Kopernik wstrzymał Słońce i ruszył Ziemię. Chciałbym się zesrać, ale nie zatrzymam czasu.

Kopernik był kobietą, a to wiele tłumaczy.......

• Like 3