Alexspin Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Robert, nie przejmuj się, smarkaczom dużo się odpuszcza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Robert, nie przejmuj się, smarkaczom dużo się odpuszcza... Moje szczęście że to starsze pokolenie jest mocno charakterne i nie biją kalek .Bo mogła by być bieda. A co poniektóre , to nawet regurarne wyjższe salonowe otrzaskanie posiadają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 A co poniektóre , to nawet regurarne wyjższe salonowe otrzaskanie posiadają. Czasamy nawet w salonach ............ masażu gdzieś w Azji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) To były przeboje- na moim balu 8-ch klas qwa kiedy to było....syn ma 34 lata ale nadal mam sentyment , Bobby Farrell był zajebisty gość A potem dostałem te płytę.... i tak mi zostało Edytowane 7 Września 2018 przez seiken 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) (...) syn ma 34 lata(…)Moja starsza córka 47, nie masz się czym chwalić. Pewnie chodziłeś do przedszkola, gdy ja pisałem maturę (1966)… PsDo tej pory mam płyty i taśmy z Boney M. i jedną solową Bobiego, to były czasy i przeboje, łza się w oku kręci. Edytowane 10 Września 2018 przez Alexspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Chopaki nie mazać się, jesteście młodzi i wartościowi.To, że rano się budzicie i nic nie boli nie zawsze oznacza, że przyszedł już czas, po prostu nerwy jeszcze nie przekazały sygnału.Choroba jak was słucham to zaczynam się też czuć staro, też tak wspominam swoją młodość, a przy was to szczyl jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Chopaki nie mazać się, jesteście młodzi i wartościowi.To, że rano się budzicie i nic nie boli nie zawsze oznacza, że przyszedł już czas, po prostu nerwy jeszcze nie przekazały sygnału.Choroba jak was słucham to zaczynam się też czuć staro, też tak wspominam swoją młodość, a przy was to szczyl jestem. Wiek tetryczny ma swoje zalety . Choćby taki przykład. Z wiekiem wzrasta szansa na dozgonną miłość. Edytowane 19 Września 2018 przez Pisarz.......ewski Piotr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Wiek tetryczny ma swoje zalety . Choćby taki przykład. Z wiekiem wzrasta szansa na dozgonną miłość. Mówisz o fizyce czy chemii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 O ekonomii 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Mówisz o fizyce czy chemii? O ekonomii Niegodziwcy To tylko szczera bezinteresowna czysta miłość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Tobie ZUS takie siostrzyczki załatwi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Na chuj ZUS ,było iść do seminarium.każdy,no prawie każdy proboszcz ma takie siostrzyczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 SKUTKI I RADOŚCI OBJAWÓW STAROŚCIIdę ulicą- ktoś mi się kłaniaOddaję ukłon- znam tego draniata twarz,ten uśmiech i ten błysk w okuTo miły facet, znam go od rokuJakże u diabła on się nazywa?Dziura w pamięci.Czasem tak bywa.Wtedy myśl smutna w głowie się rodzi;Nic nie poradzisz- startość nadchodzi. Z trzeciego piętra schodzę radośniebo w kalendarzu ma się ku wiośnie,no i spaceru gna mnie potrzebazwłaszcza ,że słońce i błekit nieba..Gdy już po parku idę aleinagle pot zimny koszulę kleibowiem pytanie w głowie mi tkwi :czy aby kluczem zamknąłem drzwi?W spieszonym powrocie znów myśl się rodzi:Nic nie poradzisz -starość nadchodzi.Siedzę i czytam. Nagle myśl żywajakimś pragnieniem z fotela zrywa!Robię trzy kroki, staję przy szafiei jak to ciele na nią się gapię.Pojęcia ni mam po co ja wstałem?Czego tak bardzo i nagłe chciałem?Oj, coraz bardziej mi to już szkodzi ,Że ta nieszczęsna starość nadchodzi. Jadę na urlop. Prasuję spodnie,żeby wśród ludzi wyglądać godnie.Biorę walizę, pędzę nad morze...Lecz tam miast śledzić dziewczyny hoże,zamiast podziwiać plażowe akty...Czy wyłączyłem wtyczkę z kontaktu?Może dom spłonoł? Strach we mnie godzi...Tak to jest kiedy starość nadchodzi. Żeby nie znależć się kiedyś w nędzyzaoszczędziłem trochę pieniędzy.W dużej kopercie, zamkniętej klejem,Dobrze ukryłem je przed złodziejem.I teraz...już od miesięcynie mogę znależć moich tysięcyEch, nie pojmiecie tego wy młodzijak miło żyć gdy starość nadchodzi. Pomimo moich najlepszych chęci,ni zawsze mogę ufać pamięci.Więc by jej pomóc, a przez nią sobie,czasem na chustce węzełki robięA potem jeden Bóg wiedzieć raczyco który węzeł ma dla mnie znaczyć?Choć mi się nawet nieżle powodzi,wciąż mam kłopoty .Starość nadchodzi! Dwa razy dzennie-raz przy śniadaniu,a potem w obiad, po drugim daniuzażywam leki, tabletki białecztery połówki i cztery całeCzęsto się pieklę ( bom nie aniołem)gdy w obiad nie wiem czy rano wziołemTę gorycz klęski wątpliwie słodziWiedza, że oto starość nadchodzi. Żuj kolację -w niej polędwicame podniebienie smakiem zachwycaPogodnie dumam o tej starościCzy ona musi stale nas złościć?Przecież jest piękna...Masz sporo czasu...Chcesz iść nad wodę albo do lasu,To sobie idziesz-nikt ci nie broni,Z łużka zbyt wcześnie też nikt nie goni,bowiem nie musisz pędzić do pracyjak wszyscy twoi młodsi rodacy. Co prawda wigor zwolna przekwita,lecz po co wigor u emeryta?Podwyżki pensji już nie wyprosisz,należną gażę poczta przynosi...Spokojnie patrzysz jak świat się zmienia,Gdyż wiek ci daje mądrość spojrzeniaWięc wiwat starość! Niechaj nam służyNawet gdy trochę chwilami nużyB 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Bowiem-jak sądzę- w tym jest żecz całaBy jak najdłużej ta starość trwała!!! autor;Rajner Kemaw wolnym tłumaczeniu T. Rejniak pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 żecz, łużko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 żecz, łużko Nie czepiaj się się dziadyg, bo oberwiesz sztuczną szczęką.My wiemy jak powinno być, ale niekiedy zapominamy . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 O ekonomii Czarno to widzę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Piotrze, to wszystko zależy od treningu. Trzeba pamiętać zasadę ewolucji - organ nieużywany ulega zanikowi - więc trzeba używać!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dlatego staram się często jeździć na ryby. Jeszcze mi wędki zanikną. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Majne Drogie Koljegi Tietryki, niedługo zasile Wasze szeregi metrykalnie (bo mentalnie chiba nigdy Was nie doganiet) Edytowane 26 Września 2018 przez Krzysiek P 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Postępy w mentalności Krzysiu przyjdą z wiekiem. Gwarantuję Ci to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi