pisarz Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Piotrze, to wszystko zależy od treningu. Trzeba pamiętać zasadę ewolucji - organ nieużywany ulega zanikowi - więc trzeba używać!!! O takim treningu mówimy ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Panowie, to nie jest aluzja. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Może też będę 60+?https://www.youtube.com/watch?v=gb-B3lsgEfA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 No Panowie muzykanty,tak na chybił trafił,albo wcelował nie wcelował,wytargałem takie płytki do słuchania ,pewnie na tydzień stykną.lece od El end P. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jezu,tak tu cicho o zmierzchu. Widocznie czas stanął. Zatem: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Byniuś, z racji osobistego spotkania dedykuję Ci: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 [Piotruś serdeczne dzięki, nic więcej nie powiem. Starszy pan się wzruszył.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Byniuś, z racji osobistego spotkania dedykuję Ci: [Piotruś serdeczne dzięki, nic więcej nie powiem. Starszy pan się wzruszył.pozdrawiam byniek Panowie, łza się w oku kręci. Przepraszam za off. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie przepraszaj. Słuchaj jeno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jeśii łezka, to szacun. Imaginuj sobie, jeśli jakikolwiek muzyk zdecyduje się na współpracę z orkiestrą, musi dobrym muzykiem być. Tam nie ma amatorów. Niewątpliwie Gary Brooker do tego grona należy.I to dla Bynia również: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hej Chłopaki Starszaki ! Co tu się tak ckliwie zrobiło? Może jakiś żarcik? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Stara a odwróć no się do mnie przodem,a co bedzierz mnie używał? Nie ale strasznie kadzisz.pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Moja "ulubiena" spokojniejsza nuta, taka trochu w starym stylu dla Kolegów Tetryków- koneserów gitarowego bzmienia... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Spokojną nutę w klubie T. Krzyś gwarantuje to nagranie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Piotr oczywiście znam, kiedyś słuchałem częściej. Mam kilka płyt. Swego czasu DP został ochrzczony mianem "najgłośniej grającego". Chyba odwieczny konkurent Zeppelinów..Od chwytów Smoke on the Water chyba każdy zaczynał brzdąkanie na gitarze. Ja lubie szczegolnie posłuchac w aucie ten kawałek: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 zostaniemy w temacie.na dziś wytargałem płyte a raczej 3płytowy album z 93roku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 No i z Klubu Tetryka zrobił się klub muzyczny dinozaurów... :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Alek jakie dinozaury,ta muzyka o lata świetlne wyprzedza to co teraz małolaty słuchajà. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=zlSFmotba2I klasyk dziś na Paramunt o 22 zajebisty film RocknRolla gdzie wykorzystano ten utwór warto obejrzeć jak ktoś nie widział 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Film kozacki ... tylko czy tetrycy dotrzymają do 22-ej???! Edytowane 19 Grudnia 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Oj tam, oj tam..Robert są i na to sposoby. Byle legalne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) A jak coś zaszkodzi to po doktora Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Krzysiek P 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 No, zgroza łojowa to mie rozniesła skoro już jesteśmy przy dobrych tekstach, taki mi się kawałek przypomniał.. Jest kilka ponadczasowych określeń Tetryki na pewno pamiętają.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Alek jakie dinozaury,ta muzyka o lata świetlne wyprzedza to co teraz małolaty słuchajà.Pisząc o dinozaurach miałem na myśli nas, tetryków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi