Gość Mysha Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Czytując/słuchajac naszych obywateli to jest text 1000-lecia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 A tu hymn dużej części kolegów po kiju: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 wesołych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=KV3DVH-JDFo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Hej, Tetryciarze, Tetrykowcy i Tetrycy. Przyjmijcie ode mnie skromne Życzenia Noworoczne. Najlepszego, Najzdrowszego i Wędkarskiego 2019 roku! Do życzeń dołączam jedną z najlepszych ballad, jaką kiedykolwiek słyszałem. A słyszałem niemało. Dla Was, Koledzy: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jest sylwester, jest szampan ! Choć czasem gorzko.... https://www.youtube.com/watch?v=PtS22qk8X20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 A co tu taka cisza w 2019r? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 U mnie za oknem znowu pada śnieg kiedy się skończy ta cholerna zima!!! Wędki mi się rozeschną... :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Olek bierz kije i nad rzekę, okonie biorą.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zimno, cimno, mokro, wiaja i do dumu daleko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Olek, ja też jestem typem zmarzlaka..ciężko się wybrać ale jak już się dojedzie nad wodę ..to jakoś tak lżej na duszy Jak to mówią "nie ma złej pogody, są tylko ludzie źle ubrani", ja np zapuszczam brode na zimę żeby było cieplej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Olek nie słuchaj Krzyśka, bierz świder i na lód.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Krzysiu, kijem mnie nie wygonisz dopóki temperatura nie wzrośnie powyżej +5'C. Nie trawię ubierania się ani "grubo", ani "na cebulkę" bo mi to krępuje ruchy (dość mam skrępowane nadmiarem sadła), a brodę noszę od 50-lat przez cały rok. Zbyszku, w życiu nie łowiłem z lodu i nawet pod groźbą anatemy nie dam się skusić. Dla mnie lód istnieje tylko w dwóch postaciach - lodów i loda… Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Krzysiu, kijem mnie nie wygonisz dopóki temperatura nie wzrośnie powyżej +5'C. Nie trawię ubierania się ani "grubo", ani "na cebulkę" bo mi to krępuje ruchy (dość mam skrępowane nadmiarem sadła), a brodę noszę od 50-lat przez cały rok. Zbyszku, w życiu nie łowiłem z lodu i nawet pod groźbą anatemy nie dam się skusić. Dla mnie lód istnieje tylko w dwóch postaciach - lodów i loda… No to tak na poprawienie nastroju Edytowane 10 Stycznia 2019 przez robimax 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Uwielbiam łowić.Zwykle sezon zaczynam pierwszego stycznia, a kończę w Sylwestra Pogoda jest zastana, czasem lekko przykra, ale później się to wspomina ze śmiechem. Jak wtedy, gdy na Muchowy Puchar Wisły wybrałem się z krótkim rękawem, a zaczął padać deszcz ze śniegiem. Uwielbiam łowić, najbardziej na przynęty sztuczne, ale ciasto, pelet lub robaka również zarzucam. Na metodę, na drgającą lub holopatko, bata i odległościowkę... Spinning wszelkiej maści, choć koguty już sobie odpuściłem. Mucha, poza dwuręczną łososiówką. I oczywiście wędkowanie z lodu Uwielbiam łowić tak bardzo, że kiedyś łowiłem z lodu przy minus szesnastu. Pamiętam, iż przyszedł wtedy na lód jakiś facet, zdjęcia robił, pytał o wyniki. Redaktor. W niektórych kręgach aż wstyd się przyznać - opisał mnie wtedy w Gazecie Wyborczej Najbardziej ekstremalne wędkowanie to było w Sylwestra, ponad dwadzieścia lat temu. Muchowałem nad Czarną Przemszą. By móc posłać streamera pod drugi brzeg wykonywałem rzuty rolowane, a ściągając zestaw wędzisko trzymałem pod wodą poza ostatnią przelotką, tą najbliżej kołowrotka. Choć i ona się klinowała i trzeba było odmrażać ją w ustach... Nic dziwnego - było 18 stopni na minusie Więc nie ma co narzekać na pogodę i jeśli również uwielbiacie łowić - trzeba wyjść z domu i pójść nad wodę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Najlepiej zacząć od pretekstu żeby w ogóle wyjść (wyjechać) nad wodę..niby na specer/sprawdzić jaka woda, niby nie łowić. Później sie zabiera kij "tak na wszelki wypadek", no a jak juz w aucie to czemu tak tylko kontrolnie kilku rzutów nie wykonać.. i tak to "się siebie" oszukuje /;-)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Też nie przepadam Najbardziej lubię wędkować w kwietniu, maju i później od września do listopada. Moje ulubione temperatury to 10-20'C, ale cóż żyjemy na takiej a nie innej szerokości geograficznej i radujmy się Golfstromem, bo mielibyśmy bez niego klimat taki jak na Labradorze... PsZ tym wyjazdem "by the way" masz Krzysiu 100% racji. Na wszelki wypadek wędka w bagażniku cały rok... Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Też nie przepadam Najbardziej lubię wędkować w kwietniu, maju i później od września do listopada. Moje ulubione temperatury to 10-20'C, ale cóż żyjemy na takiej a nie innej szerokości geograficznej i radujmy się Golfstromem, bo mielibyśmy bez niego klimat taki jak na Labradorze... PsZ tym wyjazdem "by the way" masz Krzysiu 100% racji. Na wszelki wypadek wędka w bagażniku cały rok... Wypisz, wymaluj, mam te same upodobania, choć ostatnio lepiej znoszę i "ten syk świerszczy i te 30oC da...". Kości coraz starsze, coraz bardziej lubią wygrzewanie... .Nie wiem tylko, czy już zanabyłem uprawnienia na jakikolwiek wpis tutaj, niby trochę za młody rocznik, ale np. muzyka w tym wątku (koncerty), czy przygody podwórkowe, jak najbardziej były i moim udziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 .. tak pomyślałem ze własnie w tym "klubie" może się spodobać ....................... {sorry za OT}.. https://www.youtube.com/watch?v=St6jyEFe5WM smacznego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Tak tylko dziś przypomnę....... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) ta grafika do kupienia przez Szanownych Tetrykow na aukcji internetowej Agra Art. Myślę że będzie a propos starczych zainteresowań Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Wszystkiego najlepszego dla prezesa z okazji urodzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dziękuję Piotrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 ta grafika do kupienia przez Szanownych Tetrykow na aukcji internetowej Agra Art. Myślę że będzie a propos starczych zainteresowań Osobiście wolę w naturze, obrazki mnie nie bawią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi