woblery z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Alku, prezesie, Ty to "stara dupa" już jesteś! Prezesuj temu klubowi jeszcze przez sto lat, byle w zdrowiu i z radością Odrobinę natury w ciepłym wydaniu Ci załączam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dzięki Januszu, staram się jak mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ten rok przyniesie mi możliwość wstąpienia w szeregi Szanownych Tetryków . Choć na innym forum już jestem . Fajnie się czyta wasze posty i przycinki . Wiem jedno nigdy mi lepiej nie było jak teraz pewnie ta beztroska i bezkarność z wiekiem przychodzi . Nie mam obowiązków tylko same prawa które sam ustalam . Nie muszę nic , robię co chce poza oczywiście pracą zawodową . Wędkarstwo to piękna pasja a w szczególności łażenie z kije lub pływanie łódką .Lubie poczytać i posłuchać bajkopisarzy i nawiedzonych nowymi technologiami wędkarzy ale to już przestało mnie bawić . Zaczynałem od wędki dwuczęściowej leszczyna a dolnik z jałowca , żyłka z zmywaka prostowana żelazkiem bez kołowrotka przelotki 4 szt drut ze spinacza . Dostałem od wujka kilka haczyków i składaną siatkę na żywce którą do dziś mam nawet ostatnio pożyczałem ją na jakiś występ teatralny .Pierwsze spławiki i woblery , blachy mam do dziś . Pierwszy spining który ma około 35 lata kupiony na urodziny . Oczywiście sprawiłem sobie sam taki prezent .Najbardziej przykro jest patrzeć na moją rzekę Bug jak umiera śmiercią naturalną z braku wody a my nic nie możemy zrobić . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 zdrowie Prezesa po raz trzeci ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Ten rok przyniesie mi możliwość wstąpienia w szeregi Szanownych Tetryków . Choć na innym forum już jestem . Fajnie się czyta wasze posty i przycinki . Wiem jedno nigdy mi lepiej nie było jak teraz pewnie ta beztroska i bezkarność z wiekiem przychodzi . Nie mam obowiązków tylko same prawa które sam ustalam . Nie muszę nic , robię co chce poza oczywiście pracą zawodową . Wędkarstwo to piękna pasja a w szczególności łażenie z kije lub pływanie łódką .Lubie poczytać i posłuchać bajkopisarzy i nawiedzonych nowymi technologiami wędkarzy ale to już przestało mnie bawić . Zaczynałem od wędki dwuczęściowej leszczyna a dolnik z jałowca , żyłka z zmywaka prostowana żelazkiem bez kołowrotka przelotki 4 szt drut ze spinacza . Dostałem od wujka kilka haczyków i składaną siatkę na żywce którą do dziś mam nawet ostatnio pożyczałem ją na jakiś występ teatralny .Pierwsze spławiki i woblery , blachy mam do dziś . Pierwszy spining który ma około 35 lata kupiony na urodziny . Oczywiście sprawiłem sobie sam taki prezent .Najbardziej przykro jest patrzeć na moją rzekę Bug jak umiera śmiercią naturalną z braku wody a my nic nie możemy zrobić .Chłopie, ja jestem takim samym smarkaczem jak Ty i już od samego początku robię bałagan w tym zacnym wątku. Więc w mojej opinii , możesz śmiało nazwać się członkiem (oczywiście w nieorganicznym rozumieniu tego określenia) Jestem pewien, że Prezes się ze mną zgodzi? Edytowane 26 Stycznia 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Bez zastrzeżeń... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Olek- Prezesie, takich rybek i nie tylko życzy z okazji urodzin smarkacz z loży szyderców ;-)"Łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam Prezes naszego klubu, niech żyje nam !! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki Krzysiu, najbardziej podoba mi się ta środkowa, ma piękne uzębienie... Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jeszcze raz "Sto Lat" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Alek,najlepszego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Niezliczonych zacięć i bezgranicznej kondycji!!!-życzy dorastający powoli do klubu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Dzięki za przyjęcie do Klubu Tetryków . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Sławku, wszystkiego co się szczęściem zwie na drodze tetryczenia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Wirtuoz i jego pierwsza gitara Gibson SG -kupił ją gdy miał 15 lat https://www.youtube.com/watch?v=DA50zteAbeA Edytowane 29 Stycznia 2019 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 No co tu tak cicho Tetryki ?Proszę coś na poprawę humoru //;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishnen Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Przypomniałem sobie dziś nieodżałowanego profesora MS. Każdy tetryk skrót bezbłędnie odszyfruje. Poniżej próbka działalności profesora: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Wstrętne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Pamiętacie jak byliśmy tacy jak ci chłopcy z teledysku ? a te dziewczyny...https://www.youtube.com/watch?v=yI0Z8dH5qZQ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jeśli Deep Purple - to tylko płyta DP in Rock Tam jest genialne Child in Time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Pamiętacie jak byliśmy tacy jak ci chłopcy z teledysku ? a te dziewczyny... Nie pamiętam... Byłem lepszy!!! Edytowane 8 Marca 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Pamiętacie jak byliśmy tacy jak ci chłopcy z teledysku ? a te dziewczyny... Wtedy,kiedyś to takie dziewczyny były "normalne" dopiero teraz tak na prawdę je dostrzegam ...i łezka się w oku kręci Edytowane 8 Marca 2019 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Najlepszego Alku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Tak powstały syreny... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Tak powstały syreny... :D Kurcze, ciekawy kolor musiała by miec syrenka z tego związku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi