cyprys19 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Rozmawiałem dzisiaj z Januszem i prosił abym w jego imieniu złożył Wam wszystkim " NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA SENIORA"! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Trochę wątek zjechał:https://www.youtube.com/watch?v=7k07j7LcLqw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Piotruś, myślisz że już tylko starodawna muzyka nas przywróci do aktywności? Ojjjj nie tylko... byłem dzisiaj służbowo na uczelni artystycznej w stolicy.Przez chwilę zapomniałem o peselu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nieważne, co ja myślę. Ale też jestem czasami nowoczesny. Coś tam ( nie dzisiaj) wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Piotruś, myślisz że już tylko starodawna muzyka nas przywróci do aktywności? Ojjjj nie tylko... byłem dzisiaj służbowo na uczelni artystycznej w stolicy.Przez chwilę zapomniałem o peselu Pamięć bywa zawodna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Robert , nie ma w tym oczywiści żadnej tetryczej złośliwości , czy ukrytej sugestii. Mam nadzieję że Cię nie uraziłem tym skojarzeniem niepamięci . Pełen szacunek dla Twojej osoby. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dziękuję!!! Q...wa w pierwszym słowie przypomniałeś mi jak mam na imię! Robert...myślałem, że coś na "B" a to tylko awatar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 BOBert 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Trochę wątek zjechał:https://www.youtube.com/watch?v=7k07j7LcLqwNiewatpliwie wielka muzyka, Piotrze ! Uczta ! Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Tetrycy spadli na 9-tą stronę! Oczywiście nikt tego nie zauważył ... jak to u tetryków .Jak by coś to znalazłem miejsce na nasze spotkania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Luksusowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Oby tylko żaden z Kolegów ''nie zapomniał WYPIĆ! '' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Ogarniemy ... na skwerku są dwie sympatyczne knajpki z dobrym jedzeniem i napitkiem.Lokalizacja? Sadyba (tuż obok j.Czerniakowskiego) Warszawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 A jakie są wytyczne by wstąpić do Klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Ogarniemy ... na skwerku są dwie sympatyczne knajpki z dobrym jedzeniem i napitkiem.Lokalizacja? Sadyba (tuż obok j.Czerniakowskiego) Warszawa Aby blisko domu - prawda Robert 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 A jakie są wytyczne by wstąpić do Klubu? Musisz być po 40-tce i ciągle marudzić i narzekać ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Aby blisko domu - prawda Robert Masz rację. Dla Ciebie też powrót szybki i "bezpieczny" (oczywiście jeśli jesteś "tutaj" Wczoraj byłem tam z żoną... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Żona już wróciła do domu, Robert jeszcze został ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Musisz być po 40-tce i ciągle marudzić i narzekać ????????????Jeszcze 2 lata ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Masz rację. Dla Ciebie też powrót szybki i "bezpieczny" (oczywiście jeśli jesteś "tutaj" Wczoraj byłem tam z żoną... To kiedy to? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Musisz być po 40-tce i ciągle marudzić i narzekać ????????????Łe noo , to ja już od kilku lat nabyłem praw i nic o tym nie wiem..?????Myślałem, że co najmniej po 80tce ???????????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Krzysiu po 80-tce to się zapomina ile ma się lat!A może po prostu za mało marudzisz? ???????? Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez cyprys19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Marcin, nie siej defetyzmu... Limit wieku został już bardzo dawno zniesiony Oj przeoczyłeś, sama zmiana tytułu tematu wprowadziła zniesienie limitu 60+. Teraz do Klubu może zapisać się każdy, kto czuje się TETRYKIEM... Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tetrycy brać się za ćwiczenia https://m.demotywatory.pl/5017778 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Jak Krzysiek P się zapisuje to ja też chcę! ???? Robiłem listę rzeczy do narzekania - przy 735 pozycji straciłem rachubę. Od czego by tu zacząć.. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez morrum 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi