BOB1 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 ...już marudzisz! Super 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 https://m.demotywatory.pl/5018328 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Na wyraźną prośbę Alexspina zapisuję się do klubu Poza tym charakter też mi pozwala - na dowód - dlaczego nie ma tu innych kobiet? dlaczego prezesem jest mężczyzna? nawet jeśli założyciel dlaczego wczoraj lało? dlaczego mam sklerozę? Chyba wystarczy Jak za mało - to Alexspin na pewno coś mi dopisze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Na wyraźną prośbę Alexspina zapisuję się do klubu (…)To nie była prośba, tylko sugestia... (…) Jak za mało - to Alexspin na pewno coś mi dopisze Nie ośmielę się. Taki odważny to ja nie jestem... Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Bo wiecie - Alex musi uważać żeby nie zostać listonoszem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Rozweselę Was, Tetrykowcy, Tetryciarze, Tetrycy, muzyką a jakże do stanu przystającą ( mój pesel powiedział mi dziś: nie bądź żyła, podziel się z kumplami tetrykami muzyką, przeca za parę lat też nim będziesz) Usłuchałem go: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 SUPER!!! ... mają włosy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Ja i dziś mogę takie wyhodować, ale nie gram w zadnym zespole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Szanowni Tetrycy po 70-ce, jak sobie radzicie z apelem o niewychodzenie z domu? Wędkujecie w wannie, czy uznajecie, że wędkowanie jest życiową potrzebą? Teoretycznie zakazu jako takiego nie ma, jest tylko apel. Świeże powietrze i odstresowanie na pewno służy zdrowiu, a więc życiowym potrzebom. Dystans między wędkarzami przepisy określają w wielokrotności nakazanego dystansu społecznego. Trudniej spotkać się z wędkarzem w bezpośredniej bliskości, niż w pracy, w sklepie, a tym bardziej w kościele.Jutro jadę na ryby... Edytowane 5 Listopada 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Czy pojedziesz, czy zostaniesz złowisz tyle samo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Dwa dni, dwa łowiska, ani żywego ducha. Zimno jak psi. Efekty mizerne -dwa okonki i szczupaczek, niegodne publikacji na Forum.Przy okazji przetestowałem "zmodyfikowanego" samodzielnie (obcięte 15cm monstrualnego dolnika) Rozemeijera Qualifier xtra 260 cast. Teraz to zupełnie przyzwoity, o wiele bardziej ergonomiczny kijek sandaczowo-szczupakowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 No to pocieszę muzyką. Nie za brat mi z dzisiejszą. Ale Grety przeminąć nie mogę. Luknijcie: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Piotruś wielkie dzięki, teraz to ja już całkiem "oguchłem".pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Są godni uwagi. Bez dwóch zdań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 ... bracia Kiszka... brzmi znajomo, i kuzyni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Coś szczególnie dla Byńka:https://www.youtube.com/watch?v=4OaUsvMWwSQChyba, ze nie lubi. A ja Demisa lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Dzięki Piotrze. Wielkie dzięki. Lubię Demisa ale, nie potrafię wymienić nawet jednego utworu. Słonie mi uszy podeptały.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Muzycznie, dla tetryków, tak już spokojniej, przedświątecznie: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Czyżby tylko grzeczna muzyczka nam pozostała? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Czyżby tylko grzeczna muzyczka nam pozostała? Niekoniecznie ! Ostanio z lubościa oglądam/słucham to ( moze było w innym dziale ?) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Niekoniecznie ! Ostanio z lubościa oglądam/słucham to ( moze było w innym dziale ?) ...to wolę tą grzeczną muzykę Edytowane 20 Grudnia 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Język niemiecki nie brzmi zbyt melodyjnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Za to rytmicznie, pod dyktando jednego przywódcy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Język niemiecki nie brzmi zbyt melodyjnie. Naprawdę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi