Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Na wyraźną prośbę Alexspina zapisuję się do klubu  :)

Poza tym charakter też mi pozwala - na dowód - dlaczego nie ma tu innych kobiet? dlaczego prezesem jest mężczyzna? nawet jeśli założyciel  ;) dlaczego wczoraj lało? dlaczego mam sklerozę? 

Chyba wystarczy  ;)

Jak za mało - to Alexspin na pewno coś mi dopisze  :D

• Like 4

Na wyraźną prośbę Alexspina zapisuję się do klubu  :)(…)

To nie była prośba, tylko sugestia... ;)

(…) Jak za mało - to Alexspin na pewno coś mi dopisze  :D

Nie ośmielę się. Taki odważny to ja nie jestem...  :(

Edytowane przez Alexspin
  • Like 2

Rozweselę Was, Tetrykowcy, Tetryciarze, Tetrycy, muzyką a jakże do stanu przystającą ( mój pesel powiedział mi dziś: nie bądź żyła, podziel się z kumplami tetrykami muzyką, przeca za parę lat też nim będziesz) Usłuchałem go:

• Like 5

• 2 miesiące temu...

Szanowni Tetrycy po 70-ce, jak sobie radzicie z apelem o niewychodzenie z domu? Wędkujecie w wannie, czy uznajecie, że wędkowanie jest życiową potrzebą? Teoretycznie zakazu jako takiego nie ma, jest tylko apel. Świeże powietrze i odstresowanie na pewno służy zdrowiu, a więc życiowym potrzebom. Dystans między wędkarzami przepisy określają w wielokrotności nakazanego dystansu społecznego. Trudniej spotkać się z wędkarzem w bezpośredniej bliskości, niż w pracy, w sklepie, a tym bardziej w kościele.

Jutro jadę na ryby... :angry:

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Dwa dni, dwa łowiska, ani żywego ducha. Zimno jak psi. Efekty mizerne -dwa okonki i szczupaczek, niegodne publikacji na Forum.

Przy okazji przetestowałem "zmodyfikowanego" samodzielnie (obcięte 15cm monstrualnego dolnika) Rozemeijera Qualifier xtra 260 cast. Teraz to zupełnie przyzwoity, o wiele bardziej ergonomiczny kijek sandaczowo-szczupakowy.

• 3 tygodnie później...