Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witaj jako pełnoprawny TETRYK B)

Sławek wszystko fajnie , ale jest pewne rozczarowanie. :(

Wiem że na tym forum  komentowanie decyzji naszego rządu kończy się przeważnie banem :maybeban:

Jednak zaryzykuje, bo  moje plany i wielkie oczekiwania legły w gruzach ,po zniesieniu godzin dla seniorów. :D

• Like 1

Sławek wszystko fajnie , ale jest pewne rozczarowanie. :(

Wiem że na tym forum  komentowanie decyzji naszego rządu kończy się przeważnie banem :maybeban:

Jednak zaryzykuje, bo  moje plany i wielkie oczekiwania legły w gruzach ,po zniesieniu godzin dla seniorów. :D

Nasz rząd nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, miej nadzieję !!!!, jest duża szansa że wrócą :rolleyes:

• Like 2

• 1 miesiąc temu...

Witajcie Tetrycy ( do których szanownego grona sam się zaliczam...),

Zacznę od tego, że Covid sponiewierał mi grupę 3 zaprzyjaźnionych kolegów, z którymi zwykle jeździłem do Szwecji. Jeździliśmy regularnie co dwa lata, ostatnio byliśmy w 2019r. W tym roku zaplanowany wyjazd nie doszedł do skutku ze smutnych powodów,

Z grupy zostałem sam... Z reguły jeździliśmy w różne miejsca, czasami szkierowe, czasami jeziorowe. Wyjazd planowaliśmy na rok z góry i to także był nasz rytuał - planowanie, przygotowania, wymiana korespondencji...

Ale dość tej smuty! W 2022r. też chciałbym pojechać do Szwecji. Szukam możliwości dołączenia do grupy ludzi w podobnym do mnie wieku - rocznik 1950-1960, lub utworzenia takiej grupy.  Gdzie chciałbym jechać? Na 2021 zaplanowaliśmy wypad na Jezioro Vindomen z firmą Fishing Tour.

https://fishingtour.pl/wyprawy-wedkarskie/szwecja/jezioro-vindomenn/

Znajdą się jacyś chętni Tetrycy?

Pozdrawiam,

Darek

PS> Trochę o mnie>

Rocznik 1952

Zawzięty spiningista , ale i castingowiec

Nieortodoksyjny wyznawca C&R

Niepalący.

Pijący z umiarem i dla przyjemności.

Edytowane przez HighRider
  • Like 2

Witajcie Tetrycy ( do których szanownego grona sam się zaliczam...),

Zacznę od tego, że Covid sponiewierał mi grupę 3 zaprzyjaźnionych kolegów, z którymi zwykle jeździłem do Szwecji. Jeździliśmy regularnie co dwa lata, ostatnio byliśmy w 2019r. W tym roku zaplanowany wyjazd nie doszedł do skutku ze smutnych powodów,

Z grupy zostałem sam... Z reguły jeździliśmy w różne miejsca, czasami szkierowe, czasami jeziorowe. Wyjazd planowaliśmy na rok z góry i to także był nasz rytuał - planowanie, przygotowania, wymiana korespondencji...

Ale dość tej smuty! W 2022r. też chciałbym pojechać do Szwecji. Szukam możliwości dołączenia do grupy ludzi w podobnym do mnie wieku - rocznik 1950-1960, lub utworzenia takiej grupy.  Gdzie chciałbym jechać? Na 2021 zaplanowaliśmy wypad na Jezioro Vindomen z firmą Fishing Tour.

https://fishingtour.pl/wyprawy-wedkarskie/szwecja/jezioro-vindomenn/

Znajdą się jacyś chętni Tetrycy?

Pozdrawiam,

Darek

PS> Trochę o mnie>

Rocznik 1952

Zawzięty spiningista , ale i castingowiec

Nieortodoksyjny wyznawca C&R

Niepalący.

Pijący z umiarem i dla przyjemności.

I co ? Zero chętnych? Stetryczeliśmy do końca?

Jak mawiał Sołtys Kierdziołek - " U nas te co niosą są po pół litrze".

Ale bez żartów - pływasz na ryby w Polsce? To dasz radę i  w Szwecji ! Komfortowa podróż promem z kabiną (nocna), mniej ni 300 km przez Szwecję, domki nad samą wodą, wygodne łódki z silnikami... Może warto to przemyśleć?

• 1 miesiąc temu...