molus1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 To było Bob 4 lata temu więc mogło Ci umknąć... [*] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Jedno pytanie się na suwa. Dlaczego w wiadomościach cisza, chyba że ja słabo śledzę wiadomości Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Jedno pytanie się na suwa. Dlaczego w wiadomościach cisza, chyba że ja słabo śledzę wiadomościChłopie to było w 2016 roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 ...i wtedy o tym wiedziałem. A po czterech latach jak mam o tym pamiętać? Dobrze że jeszcze kumam co to jest Chór Aleksandrowa! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Tytuł wątku zobowiązuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 To było 50 lat temu , miałem wtedy 10 lat , a pamiętam jakby to było wczoraj . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Ja to sobie z chłopakami nawet pośpiewałem ... przynajmniej połowa tekstu zapamiętała mi się w głowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 To jeszcze jedno wspomnienie. Kociniak , Pokora , Łazuka , 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Witaj jako pełnoprawny TETRYK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Witaj jako pełnoprawny TETRYK Sławek wszystko fajnie , ale jest pewne rozczarowanie. Wiem że na tym forum komentowanie decyzji naszego rządu kończy się przeważnie banem Jednak zaryzykuje, bo moje plany i wielkie oczekiwania legły w gruzach ,po zniesieniu godzin dla seniorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Wal co chcesz po nazwisku, z pełną nazwą partii! Tobie dzisiaj wolno bo masz zacne urodziny!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Sławek wszystko fajnie , ale jest pewne rozczarowanie. Wiem że na tym forum komentowanie decyzji naszego rządu kończy się przeważnie banem Jednak zaryzykuje, bo moje plany i wielkie oczekiwania legły w gruzach ,po zniesieniu godzin dla seniorów. Nasz rząd nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, miej nadzieję !!!!, jest duża szansa że wrócą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Witajcie Tetrycy ( do których szanownego grona sam się zaliczam...),Zacznę od tego, że Covid sponiewierał mi grupę 3 zaprzyjaźnionych kolegów, z którymi zwykle jeździłem do Szwecji. Jeździliśmy regularnie co dwa lata, ostatnio byliśmy w 2019r. W tym roku zaplanowany wyjazd nie doszedł do skutku ze smutnych powodów,Z grupy zostałem sam... Z reguły jeździliśmy w różne miejsca, czasami szkierowe, czasami jeziorowe. Wyjazd planowaliśmy na rok z góry i to także był nasz rytuał - planowanie, przygotowania, wymiana korespondencji...Ale dość tej smuty! W 2022r. też chciałbym pojechać do Szwecji. Szukam możliwości dołączenia do grupy ludzi w podobnym do mnie wieku - rocznik 1950-1960, lub utworzenia takiej grupy. Gdzie chciałbym jechać? Na 2021 zaplanowaliśmy wypad na Jezioro Vindomen z firmą Fishing Tour.https://fishingtour.pl/wyprawy-wedkarskie/szwecja/jezioro-vindomenn/Znajdą się jacyś chętni Tetrycy? Pozdrawiam, DarekPS> Trochę o mnie> Rocznik 1952 Zawzięty spiningista , ale i castingowiecNieortodoksyjny wyznawca C&RNiepalący. Pijący z umiarem i dla przyjemności. Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez HighRider 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 .Witaj Piotrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Witajcie Tetrycy ( do których szanownego grona sam się zaliczam...),Zacznę od tego, że Covid sponiewierał mi grupę 3 zaprzyjaźnionych kolegów, z którymi zwykle jeździłem do Szwecji. Jeździliśmy regularnie co dwa lata, ostatnio byliśmy w 2019r. W tym roku zaplanowany wyjazd nie doszedł do skutku ze smutnych powodów,Z grupy zostałem sam... Z reguły jeździliśmy w różne miejsca, czasami szkierowe, czasami jeziorowe. Wyjazd planowaliśmy na rok z góry i to także był nasz rytuał - planowanie, przygotowania, wymiana korespondencji...Ale dość tej smuty! W 2022r. też chciałbym pojechać do Szwecji. Szukam możliwości dołączenia do grupy ludzi w podobnym do mnie wieku - rocznik 1950-1960, lub utworzenia takiej grupy. Gdzie chciałbym jechać? Na 2021 zaplanowaliśmy wypad na Jezioro Vindomen z firmą Fishing Tour.https://fishingtour.pl/wyprawy-wedkarskie/szwecja/jezioro-vindomenn/Znajdą się jacyś chętni Tetrycy? Pozdrawiam, DarekPS> Trochę o mnie> Rocznik 1952 Zawzięty spiningista , ale i castingowiecNieortodoksyjny wyznawca C&RNiepalący. Pijący z umiarem i dla przyjemności.I co ? Zero chętnych? Stetryczeliśmy do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Skąd ta dyskryminacja młodzieży. Dlaczego my, sześćdziesięciolatkowie nie mamy prawa dołączenia do grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Dzieciaki! Walczcie o swoje prawa!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Skąd ta dyskryminacja młodzieży. Dlaczego my, sześćdziesięciolatkowie nie mamy prawa dołączenia do grupy? Nie trzymam się kurczowo dat urodzenia... Zachęcam do kontaktu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 I co ? Zero chętnych? Stetryczeliśmy do końca?Darku, serce by chciało , ale zdrowie i rozum nie pozwala, nie chcę być "bohaterem" wyjazdu koło którego muszą skakać inni....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Jak mawiał Sołtys Kierdziołek - " U nas te co niosą są po pół litrze". Ale bez żartów - pływasz na ryby w Polsce? To dasz radę i w Szwecji ! Komfortowa podróż promem z kabiną (nocna), mniej ni 300 km przez Szwecję, domki nad samą wodą, wygodne łódki z silnikami... Może warto to przemyśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Fajnie masz w Gdańsku. Myk i jesteś w Szwecji. Można też polecieć do Vaxjo samolotem ( można było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 A 25 km od domu mam jezioro gdzie złowienie 3-4 szt szczupaków 60-70 cm na jednym 6 godzinnym wypłynięcia jest normą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Lucky you 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Tutaj najbardziej się nada, jak mniemam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi