Alexspin Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Tutaj najbardziej się nada, jak mniemam. ...Smutne, ale prawdziwe. Dalej nie komentuję, bo byłaby to polityka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Poczytajcie Szanowni Tetrycy ! Nigdy nie jesy za późno rozszerzyć swoją wiedzę ! https://bazhum.muzhp.pl/media/files/Studia_Prawnoustrojowe/Studia_Prawnoustrojowe-r2013-t-n21/Studia_Prawnoustrojowe-r2013-t-n21-s59-77/Studia_Prawnoustrojowe-r2013-t-n21-s59-77.pdf 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 W naszej kochanej UE eutanazja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 https://m.demotywatory.pl/5084195 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Hej, Tetrycy! Pobudka! Co tak martwo w tym temacie? Przecież jeszcze nie jesteśmy gatunkiem wymarłym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Cześć TetrykiWchodzę w ten wątek co najmniej 20 lat za wcześnie ????Karnawał trwa, który to przyznać się ????https://youtube.com/shorts/76bCUf40-bo?feature=share 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Od dziś lekki państwowy chleb. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 To Sławek nastawiaj,wpadne na gotowanie i konsumpcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Duch Puszczy zawsze u mnie jest na półce w biurze .Nie wiem czy stare Gżyby jeszcze umieją go degustować . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Od dziś lekki państwowy chleb. Cokolwiek wielozanaczne... widzę co najmniej 2 interpretacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 (edytowane) Zamiast pozwolić mi pracować wyganiają mnie na rok przed emeryturą na rentę.Nie opłaci im się mnie leczyć a przez ostatnie pół roku leczyłem się tylko prywatnie .Na złość ZUS-owi będę żył 101 lat . Edytowane 12 Maja 2023 przez Tabor 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Będą Ci to utrudniali i uniemożliwiali w miarę sił całego systemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Od dziś lekki państwowy chleb. Rozumiem, że lekki bo tylko 1/2kg za tę samą cenę co rok temu 3/4kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Jeszcze drożej .Od jakiegoś czasu nie jem tostowego chlebka .1 kg -14 pln 1 kg mąki w hurcie poniżej 3 pln .Przerzuciłem się na ślimaki i chrząszcze suszone z ogrodu .Na rok przed emeryturą po 42 latach pracy , dowiedziałem się że jestem śmieciem i odpadem systemu.Wystarczy brak zaświadczenia lekarza medycyny pracy i już jesteś bezrobotny nie działa żaden okres ochrony pracowniczej .Jak dożyję a mam zamiar żyć 101 lat za rok muszą mi dać pełną emeryturę .Może coś wymyślą i nie dostanę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Jeszcze drożej .Od jakiegoś czasu nie jem tostowego chlebka .1 kg -14 pln 1 kg mąki w hurcie poniżej 3 pln .Przerzuciłem się na ślimaki i chrząszcze suszone z ogrodu .Na rok przed emeryturą po 42 latach pracy , dowiedziałem się że jestem śmieciem i odpadem systemu.Wystarczy brak zaświadczenia lekarza medycyny pracy i już jesteś bezrobotny nie działa żaden okres ochrony pracowniczej .Jak dożyję a mam zamiar żyć 101 lat za rok muszą mi dać pełną emeryturę .Może coś wymyślą i nie dostanę .Lepiej się módl żeby w miedzy czasie wieku emerytalnego nie podnieśli Edytowane 16 Maja 2023 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Wyliczyłem że jak sprzedam dom to jeszcze mogę pomieszkać kilka lat na łódce z namiotem i rybek połowić .Gorzej z ogrzewaniem i sprzętem do pędzenia Ducha puszczy , bo łódka drewniana trochę strach . Zaplecze finansowe jest gorzej że mariny na Bugu nie ma w pobliżu . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Sławek możesz pod mostem w Wyszkowie przezimować, zapraszam.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 18 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Za dużo znajomych tam jeździ , zabrakło by mi Ducha puszczy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Dziś zostałem legalnym Tetrykiem .Rozwiązana umowa o pracę , odprawa i kopa w d...ę .Przykro bo związany byłem z tą pracą od 23 roku życia z małymi przerwami .Dyrektor nawet papierów mi nie dał , pozostawił sekretarce . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Dziś zostałem legalnym Tetrykiem .Rozwiązana umowa o pracę , odprawa i kopa w d...ę .Przykro bo związany byłem z tą pracą od 23 roku życia z małymi przerwami .Dyrektor nawet papierów mi nie dał , pozostawił sekretarce .Gratulacje Stary Dziadu, witaj w ELICIE. Niestety tak wyglądają dziś pożegnania w firmach , też podobnie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Jak to mówią .Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .Balety to ja sobie zrobię i nie będę miał problemu z doborem towarzystwa z pracy . Sami się nie którzy wykreślili z listy i na golonkę pieczoną z ,, Duchem puszczy '' się nie załapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Miło że o nas pamiętałeś.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Jak mawial klasyk w pracy nie ma kolegow sa tylko znajome twaze .Najlepszego na nowej drodze zycia . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi