Tabor Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Dzięki lamiglas .Byniek Gżybek coś kombinuje na Narwi .Pogadałem ze znajomym może by na dwa , trzy dni podjechał z łódką .Tereny super tylko nie wiem jak zezwolenie wykupić w Wodach Polskich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 To i ja się dopiszę do szanownego grona tetryków. Od sierpnia 2023 już na emeryturze. Cały czas aktywnie staram się chodzić na ryby jak tylko mam czas i nic nie boli.Uwielbiam casting. Spławikowe wędkarstwo odkładam na później jak już nie będę mógł chodzić ale będę jeszcze coś widział.Pozdrawiam wszystkich zgredów tetryków. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Witaj, stawiasz po secie Geriavitu na wkupne.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Nie ma sprawy. Znam lepsze lekarstwo bez recepty [emoji2960]. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Sławek jestem za, jak będziesz miał więcej informacji napisz.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 To i ja się dopiszę do szanownego grona tetryków. Od sierpnia 2023 już na emeryturze. Cały czas aktywnie staram się chodzić na ryby jak tylko mam czas i nic nie boli.Uwielbiam casting. Spławikowe wędkarstwo odkładam na później jak już nie będę mógł chodzić ale będę jeszcze coś widział.Pozdrawiam wszystkich zgredów tetryków. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaPrawdziwy tetryk że mnie . Pomyliłem nawet datę przejścia na emeryturę. Na emeryturę poszedłem w sierpniu 2022. [emoji848][emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Prawdziwy tetryk że mnie . Pomyliłem nawet datę przejścia na emeryturę. Na emeryturę poszedłem w sierpniu 2022. [emoji848][emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaAlzheimer to cudowna choroba bo codziennie poznaje się nowych ludzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 (edytowane) Dziś zostałem legalnym Tetrykiem .Rozwiązana umowa o pracę , odprawa i kopa w d...ę .Przykro bo związany byłem z tą pracą od 23 roku życia z małymi przerwami .Dyrektor nawet papierów mi nie dał , pozostawił sekretarce . zachowaj szanownego szefa w dupie, witaj w gronie przyjaciół.To i ja się dopiszę do szanownego grona tetryków. Od sierpnia 2023 już na emeryturze. Cały czas aktywnie staram się chodzić na ryby jak tylko mam czas i nic nie boli.Uwielbiam casting. Spławikowe wędkarstwo odkładam na później jak już nie będę mógł chodzić ale będę jeszcze coś widział.Pozdrawiam wszystkich zgredów tetryków. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Super, nie ma nic lepszego od castingu. Alzheimer to cudowna choroba bo codziennie poznaje się nowych ludzito prawda???????????? Edytowane 17 Lipca 2023 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 To i ja się dopiszę do szanownego grona tetryków. Od sierpnia 2023 już na emeryturze. Cały czas aktywnie staram się chodzić na ryby jak tylko mam czas i nic nie boli.Uwielbiam casting. Spławikowe wędkarstwo odkładam na później jak już nie będę mógł chodzić ale będę jeszcze coś widział.Pozdrawiam wszystkich zgredów tetryków. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaPrawdziwy ze mnie tetryk i sklerotyk bo przecież na emeryturze jestem nie od sierpnia 2023 tylko od sierpnia 2022. Tak mi trochę jeden rok uciekł. [emoji2960] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Widzę, że sporo się tu działo w lipcu nowi tetrycy w klubie a ja w tym czasie wylegiwałem się w szpitalu (8 dni w śpiączce farmaceutycznej) będąc w bliskim kontakcie z legionellą . Miło wszystkich przywitać po powrocie do żywych a było blisko końca balu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Wooow. Robert gdzie żeś to cholerstwo złapał? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) Obstawiam koniec czerwca, nie czyszczona klima we własnym samochodzie (domniemanie). W efekcie ciężkie zapalenie płuc nie zdiagnozowane w jednym ze szpitali jako legionella. Gdyby nie zdecydowane działanie żony i przeniesienie mnie do innego szpitala (tego już nie pamiętam) to ktoś zapewne umieścił by inny wpis w innym wątku na forum ( [*] ) PS nie miało to nic wspólnego z zachorowaniami i zgonami w Rzeszowie w sierpniu Edytowane 5 Września 2023 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) Obstawiam koniec czerwca, nie czyszczona klima we własnym samochodzie (domniemanie). W efekcie ciężkie zapalenie płuc nie zdiagnozowane w jednym ze szpitali jako legionella. Gdyby nie zdecydowane działanie żony i przeniesienie mnie do innego szpitala (tego już nie pamiętam) to ktoś zapewne umieścił by inny wpis w innym wątku na forum ( [*] ) PS nie miało to nic wspólnego z zachorowaniami i zgonami w Rzeszowie w sierpniuRobert jeszcze nie czas ... A wracając do klimy . Niedawno gdzieś przeczytałem ,że wskazane jest wyłączenie kilmatyzacji w samochodzie na około pięć minut przed opuszczeniem samochodu. Nawiew cały czas ma dmuchać aby wysuszył cały układ po to aby właśnie nie powstawał żaden grzyb czy temu podobne objawy. Przyznam się ,że o tym nie maiłem zielonego pojęcia a klimę starm się serwisować w sprawdzonym i solidnym warsztacie gdzie praktycznie zawsze rozmawiam pewnie za długo z mechanikami . Zdrówka dla Ciebie życzę. Edytowane 5 Września 2023 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Obstawiam koniec czerwca, nie czyszczona klima we własnym samochodzie (domniemanie). Tak to jest możliwe bo ta choroba jest znana jeszcze z czasów legii cudzoziemskiej. Wtedy w legionach legioniści padali jak muchy. Właśnie z powodu nie czyszczenia klimatyzacji.Najważniejsze Bob że masz to za sobą. Życzę dużo zdrówka i zdezynfekuj klimę. [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Robert, witaj wśród żywych, trzymaliśmy za Ciebie kciuki Zarażenie legionellą z klimatyzacji jest bardzo mało prawdopodobne, choć możliwe. Bardziej obstawiałbym dłuższy czas nieużywany układ produkcji ciepłej wody, np. zasobnik starej konstrukcji w domu. Legionellą zarażamy się wdychając aerozol wodny z bakteriami, klima rzadko dmucha takowym. Nie ma innej drogi transmisji tej bakterii, możesz wypić wiadro wody z legionellą i nie wywoła to żadnych negatywnych skutków. Natomiast jeden prysznic taką wodą niemal gwarantuje zakażenie. Ale to wszystko nieważne, grunt, żeś zdrowy, ruszaj na rybki, dotlenić nadwątlone płuca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Dziękuję, tak zrobię. Wędkarstwo to najlepszy lek na wszystko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Nie wiem jak teraz bo wszyscy oszczędzają energie .Ale kilka lat temu w robocie były piece olejowe które podgrzewały ciepłą wodę i od czasu do czasu program podnosił do 70 *C wodę CWU ginęła w rurach legionella w tej temperaturze .Tak jak napisał batsiedlce ta bakteria przenosi się poprzez aerozol do płuc .Teraz się zacznie sezon zakwaterowań w akademikach i internatach woda CWU nie używana od czerwca ., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Dziękuję, tak zrobię. Wędkarstwo to najlepszy lek na wszystko Tak trzymaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Hej tetrycy ! Tez tak macie ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Hej tetrycy, to dla Was: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Piotrek jesteś nie do podrobienia.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) Wczoraj dotarła do mnie decyzja ZUS przyznająca mi dodatek pielęgnacyjny dla 75-latków.Teraz już jestem 100% tetrykiem... Edytowane 10 Stycznia 2024 przez Alexspin 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Wczoraj dotarła do mnie decyzja ZUS przyznająca mi dodatek pielęgnacyjny dla 75-latków.Teraz już jestem 100% tetrykiem... Zwykły pielęgnacyjny, czy w klasie premium, z młodą, zgrabną pielęgniarką? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zwykły pielęgnacyjny, czy w klasie premium, z młodą, zgrabną pielęgniarką?Prawie trafiłeś, moja obecna (od 10-ciu lat) życiowa partnerka jest ode mnie młodsza o 17 lat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbylR Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Wczoraj dotarła do mnie decyzja ZUS przyznająca mi dodatek pielęgnacyjny dla 75-latków.Teraz już jestem 100% tetrykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi