ZbylR Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Alex, to zmyła, ktoś w ZUS podstawił dokumenty;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Tetryk to nasza prawdziwa natura.. zwykle niepoparta urzędowym potwierdzeniem Kalendarz jest obiektywny, niektóry szkodzi, a innym sprzyja, przez co poniektórzy mają szansę dojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Ejże, Tetrycy, od młodego dziadka dla Was. Nie ma to jak stare Budgie: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darulica Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Super muza. Mam jeszcze na mocno zdartym winylu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 (edytowane) Jest Budgie musi być Grand Funk. https://youtube.com/watch?v=QzvErw_8tTk&si=KUOMGrRO8inte3UD Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Stycznia 2024 przez MietekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 (edytowane) Jest wyrok - 12 lutego rozpoczynam pobyt w szpitalu, implantacja CRT-D konieczna... https://scanmed.pl/badania/implantacja-stymulatora-resynchronizujacego-crt/ Edytowane 29 Stycznia 2024 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Będzie dobrze. Trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Trzym się !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zdrówka, Alex, dasz radę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Jest wyrok - 12 lutego rozpoczynam pobyt w szpitalu, implantacja CRT-D konieczna... https://scanmed.pl/badania/implantacja-stymulatora-resynchronizujacego-crt/ Wszedłem na chwilkę do tetryków, nie wygląda to ciekawie. Nie będę tutaj zaglądać póki nie dorosnę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Sławek jak dostaniesz za darmo z nfz-u pieluchomajtki wtedy jest czas na ten dział???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Sławek jak dostaniesz za darmo z nfz-u pieluchomajtki wtedy jest czas na ten dział Tomku, staram się opóźnić ten proces . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Alex trzymaj się, to jeszcze nie ta półka.pozdrawiam stary byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 (edytowane) Hej Tetrycy ! "Środki na potencję chronią przed chorobą Alzheimera ! Osoby, które stosowały je najczęściej, "odniosły największe korzyści" https://wiadomosci.onet.pl/nauka/lek-na-potencje-chroni-przed-alzheimerem-niesamowite-odkrycie-naukowcow/55xwwvz?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg Edytowane 25 Lutego 2024 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Wróciłem żywy, naprawili mnie na tyle, że na razie bez implantów elektronicznych. Wystarczyła kardiowersja, na jak długo to się okaże. Mam się zgłosić do szpitala na badanie kontrolne 27 kwietnia, na tyle przewidzieli okres gwarancyjny. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Sławek jak dostaniesz za darmo z nfz-u pieluchomajtki wtedy jest czas na ten działCzyli mam czas... .Od paru tygodni czuję jakieś ograniczenie ruchowe, małe problemy w sięgnięciu ręką tam, gdzie przed rokiem nie miałem problemu. Chodzi np. o plecy przy natrysku. Wyraźnie przydałaby się dodatkowa gimnastyka, poprawienie zwinności. A tu dopiero 60-tka na liczniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Plecy po natryskiem najlepiej umyje i rozmasuje młoda pielęgniarka [emoji40]. Zdrówka Sławek i trzymaj się. Będzie dobrze. Pozdrawiam. [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 (edytowane) Oczywiście jak to stary tetryk tak się zaczytałem w postach kolegów że pomyliłem imiona[emoji848]. Zamiast napisać do Alexa napisałem do Sławka który jak sam pisze jest jeszcze do tej grupy za młody. [emoji2960]Ale jak to mówią ,, wstyd nie dym w oczy nie gryzie " a należący do grupy tetryka koledzy myślę że mi wybaczą - mea culpa. [emoji3525] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lutego 2024 przez MietekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Witam Starsi Panowie.Takie pytanie (dział mam nadzieję odpowiedni ):Stołek na jednej nodze, myśliwsko - wędkarski. Taki żeby 100kg wytrzymał.. Po kilku godzinach stania czy łażenia trochę kręgosłup już doskwiera .Ofertę w sieci przejrzałem, ale może ktoś ma coś sprawdzonego..... ? Albo czego nie kupować...Pozdrawiam.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Witam Starsi Panowie.Takie pytanie (dział mam nadzieję odpowiedni ):Stołek na jednej nodze, myśliwsko - wędkarski. Taki żeby 100kg wytrzymał.. Po kilku godzinach stania czy łażenia trochę kręgosłup już doskwiera .Ofertę w sieci przejrzałem, ale może ktoś ma coś sprawdzonego..... ? Albo czego nie kupować...Pozdrawiam.S.Zwykle targam poddupnik- dmuchaną poduchę z Action-aDaje pewien komfort w terenie nadrzecznym. Na płaskim chyba lepsze, jakieś składane krzesełko.... Tylko więcej waży???? Edytowane 5 Marca 2024 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Poddupinik ze starych neoprenów mam. Dobry żeby położyć na mokrym pieńku czy nawet ławce (trzeba dbać o hemo......y). Ale potrzebuję coś żeby co jakiś czas odciążyć kręgosłup, przysiąść na kwadrans. Podłoże często nierówne, skośna skarpa..stąd pomysł na jedną nogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Nie sądzę, że da się skutecznie odciążyć kręgosłup siedząc na czymś na jednej nodze. A to znasz: https://allegro.pl/oferta/taboret-krzeslo-turystyczne-skladane-stolek-67-13724322887Wydaje się dużo lepszym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Zobacz to, na pewno o tym myślałeś:https://allegro.pl/oferta/podnozek-z-jedna-noga-skladany-stolek-camping-14480533114W chinach jest pełno odmian tego stołka i świetnie odciąża kręgosłup. Oni stosują nawet takie czekając na przystankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 (edytowane) Nie sądzę, że da się skutecznie odciążyć kręgosłup siedząc na czymś na jednej nodze. A to znasz: https://allegro.pl/oferta/taboret-krzeslo-turystyczne-skladane-stolek-67-13724322887Wydaje się dużo lepszym pomysłem.Tego nie znałem ale to wymaga równego podłoża. Odpada. Ale dzięki Zobacz to, na pewno o tym myślałeś:https://allegro.pl/oferta/podnozek-z-jedna-noga-skladany-stolek-camping-14480533114W chinach jest pełno odmian tego stołka i świetnie odciąża kręgosłup. Oni stosują nawet takie czekając na przystankach.To widziałem w sieci ale właśnie czy to nie jest badziew i rozleci się pode mną ... Edytowane 6 Marca 2024 przez homax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 (edytowane) Homax, spokojnie wytrzyma, czyba że, byś na kolanach trzymał wieloryba ????. Edytowane 6 Marca 2024 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi