Skocz do zawartości

Klub tetryka

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

Tetryk to nasza prawdziwa natura.. zwykle niepoparta urzędowym potwierdzeniem  :) Kalendarz jest obiektywny, niektóry szkodzi, a innym sprzyja, przez co poniektórzy mają szansę dojrzeć  :)     

• 2 tygodnie później...

Jest wyrok - 12 lutego rozpoczynam pobyt w szpitalu, implantacja CRT-D konieczna... :(

https://scanmed.pl/badania/implantacja-stymulatora-resynchronizujacego-crt/

Edytowane przez Alexspin

Jest wyrok - 12 lutego rozpoczynam pobyt w szpitalu, implantacja CRT-D konieczna... :(

https://scanmed.pl/badania/implantacja-stymulatora-resynchronizujacego-crt/

Wszedłem na chwilkę do tetryków, nie wygląda to ciekawie. Nie będę tutaj zaglądać póki nie dorosnę  ;) .

• Like 3

• 3 tygodnie później...

Hej Tetrycy ! 

"Środki na potencję chronią przed chorobą Alzheimera ! Osoby, które stosowały je najczęściej, "odniosły największe korzyści"  ;)  :)

https://wiadomosci.onet.pl/nauka/lek-na-potencje-chroni-przed-alzheimerem-niesamowite-odkrycie-naukowcow/55xwwvz?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 2

Wróciłem żywy, naprawili mnie na tyle, że na razie bez implantów elektronicznych. Wystarczyła kardiowersja, na jak długo to się okaże. Mam się zgłosić do szpitala na badanie kontrolne 27 kwietnia, na tyle przewidzieli okres gwarancyjny. ;)

• Like 12

Sławek jak dostaniesz za darmo z nfz-u pieluchomajtki wtedy jest czas na ten dział

Czyli mam czas... :D  .

Od paru tygodni czuję jakieś ograniczenie ruchowe, małe problemy w sięgnięciu ręką tam, gdzie przed rokiem nie miałem problemu. Chodzi np. o plecy przy natrysku. Wyraźnie przydałaby się dodatkowa gimnastyka, poprawienie zwinności. A tu dopiero 60-tka na liczniku ;)  .

Oczywiście jak to stary tetryk tak się zaczytałem w postach kolegów że pomyliłem imiona[emoji848]. Zamiast napisać do Alexa napisałem do Sławka który jak sam pisze jest jeszcze do tej grupy za młody. [emoji2960]Ale jak to mówią ,, wstyd nie dym w oczy nie gryzie " a należący do grupy tetryka koledzy myślę że mi wybaczą - mea culpa. [emoji3525]

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MietekK
  • Like 1

Witam Starsi Panowie.

Takie pytanie (dział mam nadzieję odpowiedni  :D  ):

Stołek na jednej nodze, myśliwsko - wędkarski. Taki żeby 100kg wytrzymał.. Po kilku godzinach stania czy łażenia trochę kręgosłup już doskwiera :wub: .

Ofertę w sieci przejrzałem, ale może ktoś ma coś sprawdzonego..... ?  Albo czego nie kupować...

Pozdrawiam.

S.

Witam Starsi Panowie.

Takie pytanie (dział mam nadzieję odpowiedni :D ):

Stołek na jednej nodze, myśliwsko - wędkarski. Taki żeby 100kg wytrzymał.. Po kilku godzinach stania czy łażenia trochę kręgosłup już doskwiera :wub: .

Ofertę w sieci przejrzałem, ale może ktoś ma coś sprawdzonego..... ? Albo czego nie kupować...

Pozdrawiam.

S.

Zwykle targam poddupnik- dmuchaną poduchę z Action-a

Daje pewien komfort w terenie nadrzecznym. Na płaskim chyba lepsze, jakieś składane krzesełko.... Tylko więcej waży????

Edytowane przez popper

Poddupinik ze starych neoprenów mam. Dobry żeby położyć na mokrym pieńku czy nawet ławce (trzeba dbać o hemo......y). Ale potrzebuję coś żeby co jakiś czas odciążyć kręgosłup, przysiąść na kwadrans. Podłoże często nierówne, skośna skarpa..stąd pomysł na jedną nogę..

Nie sądzę, że da się skutecznie odciążyć kręgosłup siedząc na czymś na jednej nodze. A to znasz: https://allegro.pl/oferta/taboret-krzeslo-turystyczne-skladane-stolek-67-13724322887

Wydaje się dużo lepszym pomysłem.

Tego nie znałem ale to wymaga równego podłoża. Odpada. Ale dzięki  :)

Zobacz to, na pewno o tym myślałeś:

https://allegro.pl/oferta/podnozek-z-jedna-noga-skladany-stolek-camping-14480533114

W chinach jest pełno odmian tego stołka i świetnie odciąża kręgosłup. Oni stosują nawet takie czekając na przystankach.

To widziałem w sieci ale właśnie czy to nie jest badziew i rozleci się pode mną ...

Edytowane przez homax