homax Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Homax, spokojnie wytrzyma, czyba że, byś na kolanach trzymał wieloryba .Nie poluję na ssaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Uwierz, że jest to naprawdę wygodne i odciąża mocno nogi i kręgosłup. Dodatkowo można regulować wysokość. Są modele z podłużnym siedziskiem nie trójkątnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Dodam, że w latach młodości, często korzystałem z tego rodzaju sprzętu https://allegro.pl/oferta/stoleczek-skladany-maly-31-x-30-x-17-cm-13891950684Nawet przysnąć się dawało w czasie nocki nad zb. Witka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Dodam, że w latach młodości, często korzystałem z tego rodzaju sprzętuhttps://allegro.pl/oferta/stoleczek-skladany-maly-31-x-30-x-17-cm-13891950684Nawet przysnąć się dawało w czasie nocki nad zb. Witka Mr Waldemar. Taki stołeczek to chyba każdy kto łowi 50 lat plus posiadał. Ile to ryb z niego złowiłem.. Łezka się w oku kręci Mój się podarł w końcu to uszyłem nowe pokrycie z "załatwionego" płótna z harmonii z wagonów kolejowych.. Gdzieś w piwnicy on jeszcze spoczywa... w pokoju.. spokoju... Do chlebaka się mieścił z garścią zanęty, kilkoma zestawami spławikowymi na zwijadełkach z deseczki i kulką ciasta z kaszy manny. Jechałem z Pruszkowa do Pomiechówka trzema środkami komunikacji 3 godziny. Łowiłem 4 godziny i znów 3 wracałem.. Jakiemu nastolatkowi by się teraz chciało.. Piękne były czasy.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Uwierz, że jest to naprawdę wygodne i odciąża mocno nogi i kręgosłup. Dodatkowo można regulować wysokość. Są modele z podłużnym siedziskiem nie trójkątnym.Coś wymyśliłem teraz.. Jak się sprawdzi dam znać.. Ale dzięki za podpowiedzi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Homax, jest jeszcze inne rozwiązanie fotelika nad wodą, podaję link, ale można kupić jeszcze taniej:Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 461,59zł 50%OFF | Poręczny niewidoczny na fotel artefakt egzoszkielet minimalistyczny fotel do noszenia magiczne meble tarasowe na zewnątrz krzesło wędkarskie Stoelhttps://a.aliexpress.com/_EJAak1x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Zwracam uwagę że Prima Aprilis jest jutro.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Mr Waldemar. Taki stołeczek to chyba każdy kto łowi 50 lat plus posiadał. Ile to ryb z niego złowiłem.. Łezka się w oku kręci Mój się podarł w końcu to uszyłem nowe pokrycie z "załatwionego" płótna z harmonii z wagonów kolejowych.. Gdzieś w piwnicy on jeszcze spoczywa... w pokoju.. spokoju... Do chlebaka się mieścił z garścią zanęty, kilkoma zestawami spławikowymi na zwijadełkach z deseczki i kulką ciasta z kaszy manny. Jechałem z Pruszkowa do Pomiechówka trzema środkami komunikacji 3 godziny. Łowiłem 4 godziny i znów 3 wracałem.. Jakiemu nastolatkowi by się teraz chciało.. Piękne były czasy.. Mój ojciec tak jeździł ( potrafił na 1-1,5h na muchę jechać jesienią ) a mnie się teraz nie chce autem na ryby jechać 1,5-2h ewentualnie 3h w korku wygodnie z klimą.Kiedyś w ludziach chyba było więcej szaleństwa ? werwy? A co do krzesełka to w sumie na takim się wychowałem, tylko teraz zadek za bardzo mnie urósł. Mam jeszcze ich kilka sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Generalnie mam to https://allegro.pl/oferta/krzeselko-stolek-mysliwski-walkstool-comfort-55-7674856206?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=ODc0YWMyM2ItYzYwZC00M2JiLTgxODctODgwMzZiM2VlNDU3AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=a3017b01-e4ea-4e60-93e4-643330206ab2 Nie za bardzo sprawdza się na nierównym podłożu ale w ogóle to świetny.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Nie poluję na ssaki A na ssakinie? Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez slawek_2348 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 https://www.facebook.com/share/v/Kvctq7V1EcPZWLN2/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 https://militaria.pl/p/krzeselko-skladane-na-jednej-nodze-eurohunt-75900?gclid=EAIaIQobChMIy7yXwcihhQMVKAqiAx156QNoEAEYASABEgLiOfD_BwE I to jest świetna oferta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Hej tetrycy ! Rosną wam może wlosy w nosie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Od dziś jestem pełną gębą emerytem . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Od dziś jestem pełną gębą emerytem . Gratuluję wytrwałości????????Ja wykorzystuję ostatnie 36 dni przed tą zmianą???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Waldek, zaległy urlop? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Waldek, zaległy urlop?Bieżący i zaległy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Zawsze się dziwiłem po co zostawiać urlop na ostatnię chwile przed najdłuższym urlopem w życiu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Bo trzeba się nacieszyć możliwością urlopowania. Przecież przechodząc na emeryturę "traci" się prawo do urlopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zawsze się dziwiłem po co zostawiać urlop na ostatnię chwile przed najdłuższym urlopem w życiu...Czasem, to konieczność. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Właśnie skończyłem urlop.Od dzisiaj NIC NIE MUSZĘ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 (edytowane) Zazdroszczę, byle tylko zasiłek był przyzwoity. Edytowane 27 Lipca 2024 przez Lukas 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Nie wiem, czy wiecie ale, to tylko kwadrans po pięćdziesiątce. Dzisiaj się doczytałem ???????????? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Wszystkiego najlepszego, trzymaj się! Oby tych kwadransów były miliony! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) Właśnie skończyłem urlop.Od dzisiaj NIC NIE MUSZĘ Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi