Novis Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Muzycznie zawsze Was wspieram: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 https://www.facebook.com/share/r/XUFyWxaBEFzhmWVp/Tak z przymrużeniem oka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Właśnie skończyłem urlop.Od dzisiaj NIC NIE MUSZĘGratuluję i wyrazy współczucia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 W czasie COVID -u przygotowałem sobie biuro do pracy .Ogrzewanie , maszyny , narzędzia .Teraz na dożywotnim wolnym mam gdzie się podziać i robić co chce. Muszę dodać że wyłączyłem radio i TV na stałe .Pozostały tylko fora z rybkami i bałamutami . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Z racji tego że ten nie zawsze przyjemny czas mam już za sobą przycupnę sobie z Wami na słonecznej ławeczce 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Serdecznie i ciepło witamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Hej, Klubie, wiem iż to nagranie ma zaledwie 44 lata, ale Klub musi odżyć. Uwielbiam tą kapelę: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Dzisiaj jest mój pierwszy dzień na emeryturze ... odczucia wzorcowo ambiwalentne 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Gratulejszyn, BOB ! To ty młody jeszcze jesteś, pozazdrościć. Pewnie teraz muzea zwiedzać będziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Dzisiaj jest mój pierwszy dzień na emeryturze ... odczucia wzorcowo ambiwalentne nad wodą byłeś ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Gratulejszyn, BOB ! To ty młody jeszcze jesteś, pozazdrościć. Pewnie teraz muzea zwiedzać będziesz A najchętniej pewnie Muzeum Warszawskie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego BOB będzie dobrze. Pomyśl ile będziesz teraz mieć czasu na rzeczy, na które zawsze go brakowało. Gratulacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Gratulejszyn, BOB ! To ty młody jeszcze jesteś, pozazdrościć. Pewnie teraz muzea zwiedzać będziesz Dzięki, ale 40 lat chodziłem do muzeum to na trochę mi wystarczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) nad wodą byłeś ?Grałem w dart'a ... dostałem w prezencie od kolegów z pracy Edytowane 27 Lutego przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Witaj w klubie Bob 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Nareszcie mogę o sobie powiedzieć ..."za młody jestem"... (trzeba poczekać na liście rezerwowej )No i bum.... , skończyło się rumakowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Cholera, kiedy to zleciało?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Cholera, kiedy to zleciało?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Myślę, że mam dla Ciebie pomysł na spędzanie wolnego czasu. Jak zaczynałem, to zdjęcie miałem przed oczami. Pewnie poznajesz jegomościa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Friko? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Myślę, że mam dla Ciebie pomysł na spędzanie wolnego czasu. Jak zaczynałem, to zdjęcie miałem przed oczami. Pewnie poznajesz jegomościa.Musiał bym zacząć u ciebie jako czeladnik ostrzący noże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Friko?To jego dziadek, Lauri 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Witam od trzech lat tetryk . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Tabor pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi