Alexspin Opublikowano 3 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Cholera, kiedy to zleciało?! Witaj w Klubie, wreszcie dorosłeś! Nie obejrzysz się, gdy dojdziesz do statusu supertetryka, mnie 26 stycznia stuknęło 76... Edytowane 3 Marca przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Alex, Ty, jesteś stary Dziad, a nie tetryk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Witaj w Klubie, wreszcie dorosłeś! Nie obejrzysz się, gdy dojdziesz do statusu supertetryka, mnie 26 stycznia stuknęło 76... Swoje lata mamy , a nie wyglądamy ... i tego się trzymamy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Nie wiem czemu się tu tak pchacie -- być może odkrywacie w sobie naturę prawdziwie starego, bezradnego dziada, przykutego do telewizora i uzależnionego Kalendarzowy wiek to tylko administracyjny nonsens - nie daj się Robert, puścić w maliny społecznej rutyny. Wszystko możesz, jesteś w apogeum.. no może bez trójskoku i seksualnych maratonów.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Oby tylko wyniki były dobrehttps://www.facebook.com/share/v/1RcyRFJ51p/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Oby tylko wyniki były dobrehttps://www.facebook.com/share/v/1RcyRFJ51p/Co tam wyniki. Byle zdrowie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Nie wiem czemu się tu tak pchacie -- być może odkrywacie w sobie naturę prawdziwie starego, bezradnego dziada, przykutego do telewizora i uzależnionego Kalendarzowy wiek to tylko administracyjny nonsens - nie daj się Robert, puścić w maliny społecznej rutyny. Wszystko możesz, jesteś w apogeum.. no może bez trójskoku i seksualnych maratonów.. Ja się tylko wpisuję w kalendarz ze szczerym zamiarem łamania powszechnie uznanych norm... również tych, o których wspominasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Będzie więc próba bicia rekordu Jonathana Edwardsa... Zapisz się w historii. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Dla wszystkich tetryków z dedykacją. Mój ulubieniec od czasów The Zombies. Colin Blunstone w przepięknej i pod jakże znamiennym tytułem piosence. Panowie - wszystko przed nami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca (edytowane) Dla wszystkich tetryków z dedykacją. Mój ulubieniec od czasów The Zombies. Colin Blunstone w przepięknej i pod jakże znamiennym tytułem piosence. Panowie - wszystko przed nami.A tu moja ulubiona kapela, w rewersie tematu ; you don't have to be old to be wise I pocieszam się tym tytułem, bo musiałbym czekać a wolę już . Edytowane 10 Marca przez Z.Milewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca A Bożena Dykiel tyle razy u Hanuszkiewicza wjeżdżała Harleyem na scenę Narodowego i nigdy się nie rozp......liła. Nic nie zagłuszy dobrego głosu. Nawet najgłośniejszy wrzask. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca A Bożena Dykiel tyle razy u Hanuszkiewicza wjeżdżała Harleyem na scenę Narodowego i nigdy się nie rozp......liła. Może dlatego, że to była Honda ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Coś dla was Szanowni Tetrycy. Dominikanin o. Joachim Badeni, postać znana, zapytany jak dobrze przeżyć starość odpowiedział: "nie wiem, spytajcie kogoś starego" Miał wtedy 94 lata 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Może dlatego, że to była Honda .To nie zmienia faktu. Może decydująca była techniczna przewaga Japończyka, a może umiejętności kierowcy. Coś masz jeszcze do dodania w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Marcin ten Dominikanin nie miał żony albo żon .Mój dziadek mówił tak.,,Poranny klin ze spirytusu rozwala złe myśli i odstrasza babcię ''.Zachorował na astmę w carskim wojsku , przeżył 86 lat .Choć pił codziennie nie upijał się .Nie miał mocnej głowy do picia tylko za mało pieniędzy na odpowiednią dawkę spirytusu .Tak mówił . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi