sukingad Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Proponuje żeby wśród tetryków założyć sekcje,podkomisje,c...j wie jak nazwać szpitalników.Możecie w podkomisji sobie takie specjalne stroje sobie uchwalić Edytowane 12 Września 2016 przez Hesher 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Proponuje żeby wśród tetryków założyć sekcje,podkomisje,c...j wie jak nazwać szpitalników.właśnie zameldowałem się w szpitalu.ile dni tu będe to i komisja sejmowa nie dojdzieEee tam, jeśli przewodniczącym będzie obecny MON, to do wszystkiego dojdzie... Może to był spisek i zamach na Twoje zdrowie... Edytowane 12 Września 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jeśli chodzi o stroje wolałbym z innej formacji wybierać; a koszulki może takie ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Janusz, Piotrowi chodziło o Zakon Szpitala Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie z uwagi na tworzenie sekcji szpitalników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Eee tam, jeśli przewodniczącym będzie obecny MON, to do wszystkiego dojdzie... Może to był spisek i zamach na Twoje zdrowie... Ja się na Krzyśka zamachnąłem ... ale nie wcelowałem! Cholerny symulant, zrejterował do szpitala Wołomińskiego pod ochronę ...rządzących tam ... PS Krzysiu, nie utleniałeś na Żarnowcu to i nie zawiśniesz w Wołominie ... nie Twoja pora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nic mi do tego co się dzieje u was stare dziady Ale jak kolega Gżybek melduje że jest w szpitalu a wy dajecie "Lubie to" to juz nie wiem jak to nazwać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nic mi do tego co się dzieje u was stare dziady Ale jak kolega Gżybek melduje że jest w szpitalu a wy dajecie "Lubie to" to juz nie wiem jak to nazwać... Może dopisał kolegów do testamentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Nic mi do tego co się dzieje u was stare dziady Ale jak kolega Gżybek melduje że jest w szpitalu a wy dajecie "Lubie to" to juz nie wiem jak to nazwać... To się nie "wcinaj" gdy starsi rozmawiają.Gwoli wyjaśnienia, moje "lubię to" było dla propozycji:Proponuje żeby wśród tetryków założyć sekcje,podkomisje,c...j wie jak nazwać szpitalników.i jeśli tego nie rozumiesz, że jest to temat humorystyczny, to nie wypisuj andronów... PSPoza tym opcja "lubię to" jest wieloznaczna, może oznaczać zarówno gratulacje, jak i wsparcie dla kolegi... Edytowane 13 Września 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Właśnie, rozwijając co napisał Aleks, opcja "lubię to" nie jest bynajmniej synonimem - "cieszę się z tego co Ci się przytrafiło"Moje "lubię to" (i kolegów jak sądzę) było poparciem/wsparciem dla autora, również uznaniem odwagi jakiej wymaga dzielenie się własnymi obawami. Pozdrowienia z Oddziału Kardiologii Regionalnego Szpitala w Kołobrzegu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 To się nie "wcinaj" gdy starsi rozmawiają. (...)i jeśli tego nie rozumiesz, że jest to temat humorystyczny, to nie wypisuj andronów... (...)Gwoli ścisłości to jestem starszy metryklanie od znakomitej wiekszości z was, tetryków aczkolwiek duchem.... Zdaje się Szanowny Kolega Tetryk nie rozumie że mój wpis także był humorystyczny No cóz na starość mentalną poczucie humoru kiśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) (...) Pozdrowienia z Oddziału Kardiologii Regionalnego Szpitala w KołobrzeguSzybkiego powrotu na łowiska... Gwoli ścisłości to jestem starszy metryklanie od znakomitej wiekszości z was, tetryków (...)Widocznie wstydzisz się tego, bo w profilu nie ujawniłeś wieku, więc musisz się liczyć z tym, że tetrycy będą Cię traktowali jak smarkacza... Edytowane 13 Września 2016 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Oj tam ja dziś za godzinę jadę do Szczecina na badania do poradni transplantologicznej, i tak raz na 3 miechy od 13 lat pokonuje te 500 km ze stresem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Michał, gwoli wyjaśnienia, kliknąłem "lubię to" nie dla tego, że lubię Twoje badania i kłopoty, ale dla wsparcia duchowego. 3maj się, nie daj się, jeszcze wiele ryb do złowienia przed Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Na szczęście wyniki ok tylko w wyniku własnej diety mam niedobory wit B12 i ebły mi wyniki krwi jak się nie wykuruje do grudnia to czeka mnie szpital anemik i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Będzie dobrze, bo musi, ryby na Ciebie czekają!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Szanowni tetrycy, coś na poprawę krążenia. Mam nadzieję, że małolaty tu nie zaglądają https://web.facebook.com/861708127292259/videos/893638230765915/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam szanownych tetryków. Kolejno odlicz.Dziękuję.Bardzo się cieszę że nikogo nie brakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 No stare pierdółki ,Olo już nie może bo się nie chwali .Janusze dwubiegunowe się pogniewali /jeden z południa drugi z północy/, inni koledzy też jakoś boczkiem czyżby werwy brak. A Byniek 20 lat skończone jak zwykle i tylko 5 dni do emerytury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Dziadku kiepsko przędziecie, wnucóś co ty pierdzielisz ja wcale prząść nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Najpewniej nikt nic ciekawego nie ma do napisania to i cisza taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A o czym pisać. W tym wieku poranne wypróżnienie bez sensacji to już sukces... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witam szanownych kolegów pięknych i młodych jak ja.Od pięciu dni jestem /prawie/ emerytem ,papierki mnie zawaliły i jeszcze tego wszystkiego nie złożyłem do Z,U.S. Ale przyiołem się do pracy na nowych warunkach i jestem zadowolony. Zdrowie jak na razie O K, podgardle dalej mi smakuje, wódeczka ale tylko biała też to jeszcze trochę bym popracował. Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Witam w gronie emerytów, ja już ponad dwa lata odbieram z ZUS-u to co im zapłaciłem przez 40 lat. Pospiesz się z tymi papierami, póki jeszcze mają pieniądze (...). Edytowane 6 Października 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Aleks, oni (ZUS) już dawno pieniędzy nie mają, jadą na kredyt, nawet nienarodzone dzieci są już zadłużone 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 No witam bardzo serdecznie sympatycznych kolegów.Janusz jestem zły na ciebie bo-wykrakałeś. Oczywiście żart ,należy się zaczekam.A tak ogólnie miodzio.Pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi