MALIN. Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A u mnie pracował kiedyś taki klon nie do zaorania, może nawój nie taki jak w zauberach , ale praca lepsza http://www.pb-angelshop.de/product_info.php?info=p248_tubertini-vertigo-3500.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Stradic katowany , na Otmuchowie drugi sezon na opadzie , Twin Power fakt trzy razy na łodzi , może się jeszcze nie dotarł , od wrzesnia dostanie trochę po przekładni to myśle że bedzie chodził lepiej , Stradic był smarowany twinek za nowy by go rzbierać , choć widziałem filmik z rozbieranki to cieniutko było tam smaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A red arc 10200 kupiony w 2011 roku i nigdy nie był nad woda to ze 300 pln jest warty czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A red arc 10200 kupiony w 2011 roku i nigdy nie był nad woda to ze 300 pln jest warty czy nie?Sprzęt jest zawsze czegoś warty.7 lat temu 300 zł a obecnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ja niedawno na o. X.. Sprzedałem reda w stanie bardzo dobrym za 200 zł poszedł w godzinę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi