Guzu Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam Serwisowania ciag dalszy.Wypadlo na Stelle SW, model z 2001, rozmiar 4000, wersja PG. Solidnosc i komplikacja obudowy nieporownywalne z niczym wczesniej przeze mnie widzianym (stelle 95, 98, tournamenty, emblemy, stradici...) W srodku tez wiecej niz w innych kolowrotkach. Zainteresowanych odsylam do schematu - do pobrania w zalaczeniu jako plik pdf. Na fotkach widoczny jest stary smar, fabryczny - kolowrotek posiadam od nowosci. 2001 Stella SW 4000PG.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A Pan Szanowny, pomimo lektury schematu, nie uląkł się i roztworzył... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 A Pan Szanowny, pomimo lektury schematu, nie uląkł się i roztworzył... ...i zlozyl i smiga ze ho ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 mało coś zdjęć wtopiłem z tydzień temu piękną SW 4000PG i cena była dobra ehhh szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 malo zdjec bo zajety bylem kolowrotkiem a nie foceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To ja się podłączę, bo rocznik ten sam...Pan listonosz dziś przyprowadził mniejszą siostrzyczkę tytułowej Stelli - AR2500. Zaniedbaną, może wręcz zapuszczoną... Od razu zatem poszła na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Piękny temacik Panowie. A pokażcie proszę, na koniec, efekt ostateczny tych Waszych zabiegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Piękny temacik Panowie. A pokażcie proszę, na koniec, efekt ostateczny tych Waszych zabiegów W jaki sposob to pokazac Waldku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 @Chub Dzieki za podlaczenie sie.Juz zmienilem tytul watku na odpowiadajacy tej rozszrzonej tresci.Ze szczerym zainteresowaniem bede czekal na wiesci jak Ci sie sprawuje ta AR.Do jakich zastosowan masz zamiar ja smigac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Piękny temacik Panowie. A pokażcie proszę, na koniec, efekt ostateczny tych Waszych zabiegów W jaki sposob to pokazac Waldku ? No, jak to jak? Fotkę z poskładanym po konserwacji.Ja już nawet mam zestawik narzędzi, podobny temu z zielonymi rączkami.Mam tylko obawy, czy fotografować (po złożeniu?) miałbym jeszcze co Ale uczę się pilnie i może kiedyś... PSI strasznie mi pasuje ten pomysł, z opisem graficznym, w kuwecie @chuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Piękny temacik Panowie. A pokażcie proszę, na koniec, efekt ostateczny tych Waszych zabiegów W jaki sposob to pokazac Waldku ? No, jak to jak? Fotkę z poskładanym po konserwacji.Ja już nawet mam zestawik narzędzi, podobny temu z zielonymi rączkami.Mam tylko obawy, czy fotografować (po złożeniu?) miałbym jeszcze co Ale uczę się pilnie i może kiedyś... Daj mi 24 h a zorgniazuje sesje przy dobrym swietle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 U mnie lekki spinning to bardziej klenie niż pstrągi, AR ma być do tych właśnie zastosowań. Na razie siedzę i ją czyszczę, jak szop pracz, część po części, jak już wszystkie wyczyszczę - będzie moja Temat jest dla mnie o tyle pasjonujący, że liczyłem się z tym, że kołowrotek nie będzie w idealnym stanie. I nie był. Jednak wygląda na to, że nigdy go nie otwierano, zalegający smar chyba był tam od zarania. Bardzo jestem ciekaw, ile uda się poprawić samą gruntowną konserwacją, przesmarowaniem, podokręcaniem. Bo wszystkie części wydają się w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 U mnie lekki spining to tez jazio-klenie.Plecionka czy zylka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Żyłka.Myślałem o FW, ale zdecydowałem się jednak na AR, bo chciałem taką prawdziwą Stellę. A FW waży 200 g i jest z magnezu... To już przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To ja tak lekko nie lowie.Pewnie dlatego nie mam jeszcze takiej Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To ja tak lekko nie lowie.Pewnie dlatego nie mam jeszcze takiej Stelli Heh, tak lekko. Kołowrotek 2500 i żyłka 0,18 - 0,20 to jeszcze nie jest tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Do takiego lowienia jestem przekonany ze sie sprawdzi.Przylaczam sie do prosby @poppera - wstaw fotki jak juz bedzie ready kolowrotek.Dla mnie te AR to najladniejsze ze wszystkich Stelli jakie byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jak będziesz chciał jakieś części do tej ARki Chubuś to pisz privy, podam co i ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Nie omieszkam, Mefiściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Zgodnie z prosba @poppera ponizej fotki SW4000 PG.Niestety nie z pola walki, a z obrzezy parkingu kolo pracy Zapewniam - ze chodzi lepiej niz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, prezentuje się b ładnie. Chyba ma już obustronne podparcie, łożyskami kulkowymi, rolki prowadzącej żyłkę i uszczelkę łożyska oporowego ? Przełącznik biegu wstecznego jest pewno w dyskretnym miejscu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Przełącznik biegu wstecznego jest pewno w dyskretnym miejscu. O tak, w SW4000PG ten przełącznik ulokowano wyjątkowo dyskretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 chub,w Twojej Stelli - AR2500 plastikowy przełącznik biegu wstecznego widać jak na dłoni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ciekawe dlaczego w SW go nie widać?Gdzie on się podział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No i specjalnie drażni no <_< klasa wygląda a że jeszcze lepiej kręci to łatwo poznać po tym napisie nad literkami PG <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi