Kraken Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Witam Interesują mnie wody pod kątem wędkarskim (drapieżnik oraz biała ryba) z okolic Szamotuł, o Radzynach dużych już znalazłem info na forum, a poniżej należące do PZW okoliczne jeziora: ChojeńskieGłuchowiec (Kuchowiec)SamołęskieRadziszewskieWielkie (Ostroróg)Jeziorko (Miejskie) - SzamotułyTorfianka KlemensowoŻwirownia Oborniki Czy ktoś z was tam wędkował? Któreś z nich jest warte uwagi? Pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2016 przez Kraken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Na Radzynach straszna lipa, reszty nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Chojno - troszkę drapieżników można złowić, ale według mnie tylko ze środka pływającego ma to sens...Radzyny - wiadomo - znasz...Wielkie (Ostroróg) - no cóż... - jak znajdziesz wolne stanowisko i miejscowi Cię nie pogonią, to i linka i karasia i szczupaczka może będziesz miał szansę złowić...Żwirownia Oborniki - jak zamierzasz łowić metodami gruntowymi, to jest szansa na kapitalne liny, karpie, amury...Reszty nie znam... Pomiędzy Szamotułami a Obornikami masz jeszcze wyrobisko wapienne (Chrustowo) - też można połowić pięknie szczupaki... A Torfianka Klemensowo, to gdzie to? O tym nie słyszałem!Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi