neronhell Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dobrze słyszeć ;)Raczej jestem już zdecydowany na 2500, tak jeszcze przeglądam internety ale ten nowy stradic jakoś najbardziej mnie przekonuje (oczywiście w moim budżecie to jest max 800 złociszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja przejechałem się na Slamie, właśnie w okoniówce. Dwie cienkie plecionki, które poszły do kosza skutecznie ostudziły mój zapał do tego kręcioła. Michell to bliźniacza konstrukcja.Ja nie jeżdżę na ryby żeby włosy rwać i drogie plecionki. Jak to mówią "Święty spokój jest bezcenny".Oczywiście trzeba się zastanowić na tym jak często będziemy go używać i czy zakup nie będzie rujnował nam budżetu.Zawsze możesz kupić tego michella i podzielić się swoimi doznaniami.Ale jak doliczysz ze dwie plecionki w koszu i stratę przy odsprzedaży to rachunek będzie prosty. Pozdr, Hmmm ... kolega łowi MHX s781 z podpiętym slamem 2ką i plećką 0,04 i gdy zapytałem czy miał jakieś problemy typu brody itp. to zaprzeczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Tak jak kolega @GregorS również przejechałem się na slamie 2000 i 3000. Też mam paru znajomych, którzy twierdzą że jest ok, aż do czasu, gdy łowiłem jednym z nich obok siebie. Kolega na 6h łowienia miał coś 4 brody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Stradic ci4+ 2500 zamówiony zobaczymy jak ta technologia ci4+ się sprawdzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Stradic ci4+ 2500 zamówiony zobaczymy jak ta technologia ci4+ się sprawdzi myślę że będziesz zadowolniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ci4+ to materiał a nie technologia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ci4+ to materiał a nie technologia.Co prawda to prawda [emoji3] Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Stradic ci4+ 2500 zamówiony zobaczymy jak ta technologia ci4+ się sprawdzi I będziesz pan zadowolony miałem,używałem i szczerze polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi