Boczek322 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 niestety nie , nie wiem czy wiesz ale forma jest zle opisana przez producenta(waga główek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Forma jest dobrze opisana tylko ,że służy do odlewania główek jigowych z cyny. Informacja jest podana na stronie sklepu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 niestety nie , nie wiem czy wiesz ale forma jest zle opisana przez producenta(waga główek)Nie mam pojęcia, jeszcze jej nie używałem:) Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Forma jest dobrze opisana tylko ,że służy do odlewania główek jigowych z cyny. Informacja jest podana na stronie sklepu.Rozumiem że odlewane z ołowiu będą dużo cięższe tak ? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Rozumiem że odlewane z ołowiu będą dużo cięższe tak ? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaNa stronie sklepu jest podany przelicznik dla Pb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi