szatan4432 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Na codzień siedzę z woblerkami robię je średnio 12-18h na dobę postanowiłem zrobić cos innego spróbować swoich sił w uzbrojeniu własnego kijka , blank dostałem od znajomego miał go zbroić pod Bolenia ale jednak stracił zapał , ja postanowiłem uzbroić ten blank pod multiplikator na Bolenia (woblery 10-25g) efekt nic specjalnego bo niektóre części wykorzystane ze starych Kijów ale zawsze frajda ze zrobienia czegoś innego jak codzienność czyli woblerki na dole kilka zdj , wstawię niedługo lepsze jak tylko nabędę lepszy aparat ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tylko przelotki masz takie jak pod staloszpulowca, a nie pod multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak wiem wiem ale nie sa standardowe zrobiłem je od niższej stopki i dłuższe omotki i myśle ze narazie dadzą rade a po wypłacie cos tam innego przezbroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Łowić z pewnością się da i na takich przelotkach kiedyś miałem taką sytuację nad wodą, ze z roztargnienia zabrałem kij spinningowy i multiplikator - powrót do domu nie wchodził w grę więc z konieczności musiałem posługiwać się takim zestawem - złowiłem dwa szczupaki okazało się też że uchwyt DPS-18 jest całkiem wygodnym uchwytem do jerkowania i brak pazura nie przeszkadzał w niczym. Myślę że w drugą stronę tj, gdbymy zabrał kij pod casta i kołowrotek - byłoby dużo gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak wiem wiem ale nie sa standardowe zrobiłem je od niższej stopki i dłuższe omotki i myśle ze narazie dadzą rade a po wypłacie cos tam innego przezbroje-------- :D Po co ci wypłata? Potrzebujesz przelotek zdjętych z kija i najlepiej dwustopkowych. Mam starego Balzera Magna Silver z dwustopkami SIC. Mógłbym ci je zdjąć ale musiałbym mieć cos na jednej stopce do przezbrojenia. Min. Alconite. Oczywiscie rozmiary musisz mi podać jakie chcesz i ewent. sprawdzę czy takie na kiju są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie wymienial bym ich tylko dla tego, ze "nie sa pod multik". Przypuszczam, ze przelotki o tym nie wiedza, wiec jesli sie sprawdzi... Tym bardziej, ze nie jest to kij na tunczyki... Bardziej martwil bym sie uchwytem, ten gwint moze byc niewygodny... A tak pozatym to multik i bez pazura "da sie"... Milej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Powiem tak kijek na swoim koncie ma juz kilkanaście boleni 60+ a 2 nawet 70+ przelotki na swoim miejscu nic sie nie dzieje takze chyba jest okej prace ma rewelacja , jak wspominałem mam duże dłonie i bez pazura jest mi duzo wygodniej łowić multi na dniach bede składał kijek pod multi pod pstrąga 1-6g zobaczymy co z tego wyjdzie ciekawego tym razem bedzie nowoczesny wygląd nie tradycyjna rękojeść ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi