TAURUS1989 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Czy ktoś już używa tytułowego multiplikatora i może coś o nim powiedzieć? Pokręciłem nim chwilę w sklepie i spodobał mi się Znalazłem też foto od wewnątrz i wygląda to solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wal do Tarłosia Ma go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Jest super.Według mnie . Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tylko te knoby trochę duże a reszta ok jesli chodzi o wizuala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Do czego Wam taki mocny , ciężki i drogi multik ?. Tańsze Toro wystarczy z nawiązką na każdego szczupaka. Chyba , że na suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No wlasnie, Andrzej dobrze prawi A jak ktos sie uprze na mocne Abu, to zapraszam, mam takiego na zbyciu:http://jerkbait.pl/topic/60424-abu-revo-salty-stage-lj-1/#entry1732077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Do czego Wam taki mocny , ciężki i drogi multik ?. Tańsze Toro wystarczy z nawiązką na każdego szczupaka. Chyba , że na suma.Toro jest droższe i dużo cięższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Faktycznie. Cięższe, ale nie droższe. NACL cos koło 800-1000 zł kosztował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Toro nacl po lifcie, jeśli będzie do klocków ponad 200gr to czemu nie, jednak jeśli góra to będzie okolica 100 gr to nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie wiem, czy różnica mas jest znacząca. To różnica matematyczna. A weryfikację przeprowadza zawsze dłoń. Na plus Toro, iż jest starszą i bardziej sprawdzoną konstrukcją. Nie ujmuję nic Bestii, ale nigdy jej nie testowałem. Nie wiem, jak z przedmówcami, ale jakoś do końca nie wierzę opiniom katalogowym, powyższe mają nas skłonić do zakupu produktu. Być może chłopaki mają rację, ale jakoś nikt nie napisał: Wiem, mam, używałem. Oczywiście bez urazy dla nikogo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Za dużo tych toro, nie wiadomo o czym kto mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A tam za dużo. Stare pierwsze toro 51 i 61, później Toro 51 NaCl i odpowiednik JDM z niestety zbyt płytką szpulką i teraz Revo Toro Beast.Zwykły Beast to nie Toro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Japońskie odpowiedniki wyszły dwa, jeden z przełożeniem jak toro nacl hs z płytką szpulą i drugi jeszcze szybszy do jiggingu morskiego. http://jerkbait.pl/topic/60424-abu-revo-salty-stage-lj-1/http://www.purefishing.jp/product/bc/SALTY_STAGE_REVO_LJ-3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Toro chyba jest większy od beasta? Mi akurat masa beasta by nie przeszkadzała bo 2 sezony machalem ryoga 2020 która waży ponad 300gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Toro chyba jest większy od beasta? Mi akurat masa beasta by nie przeszkadzała bo 2 sezony machalem ryoga 2020 która waży ponad 300grhttp://www.abugarcia.com/abugarcia-reels-baitcast-reels-low-profile/abu-garcia-revo-toro-beastlow-profile/1373570.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Czy ktos wie ile PP 0,32 wejdzie na ten multik? Chce zamowic, a nie wiem ilePozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jeśli to zwykły "Beast" a nie "Toro Beast" to spytaj na priv Łukasza @Pumba z forum. Ma i używa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jezeli chodzi o abu revo beast to okolo 100 metrow pletki 0.32 powinno wejsc tak mi sie przynajmniej wydaje.Mam ten multik od jakiegos czasu ale za cholere nie pamietam ile metrow ja nawinalem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Na mojego Revo Toro Beast 61 wchodzi prawie 100m żyłki 0,47mm - łowilem na niego tajmienie w Rosji. Mega sprzęt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Na mojego Revo Toro Beast 61 wchodzi prawie 100m żyłki 0,47mm - łowilem na niego tajmienie w Rosji. Mega sprzęt!!!Beast a Toro Beast to zupełnie inne maszynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Jeśli to zwykły "Beast" a nie "Toro Beast" to spytaj na priv Łukasza @Pumba z forum. Ma i używa.DziekiPytalem, tez nie wie Trzeba bedzie zamowic na oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 revo beast to wielkość tatuli 200 hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jak by kogos interesowaloKupilem 110m 0,32 PP, zmiescilo sie ca. 100m, z lekkim podkladem z zylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Kupiłem multik Abu Garcia Revo Beast 41 pod przynęty 50-120g. Sprzedawca mi powiedział, że hamulec rzutowy zawsze miał mocno rozluzowany ( po lewej stronie takie coś do kręcenia obok hamulca walki ), a bardziej bawił się w panelu bocznym po prawej stronie. Jest tam 6 takich cypków, które są wciśnięte do wewnątrz. ? Ktoś podpowie jak to ma wyglądać w praktyce ? Dotychczas miałem Tatule 100hsl i tam sprawa była prosta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 3 piny w gore,po przeciwnejdocisk tak coby luzu na boki szpuli nie bylomagnetyk na max i powoli odkręcajtyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi