bob74 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 ... nie sądzę, by Kolega zajechał ten sprzęt szybko. Przy takim przełożeniu po prostu wolniejsze prowadzenie przynęty gumowej. Oczywiście można i jerki stosować. Sytuację ułatwi, przy dłuższym kiju, wysoka łódka lub brzeg... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Gumki 80-100g to żaden opór, nic mu nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkinPL Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Dzięki za odpowiedzi Koledzy, w takim razie śmiało podpinam kręciołek do zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) Nie przesadzajcie z mocą tego gów..a,to prawie zwykłe revo z głębszą szpulą, jego moc wynika głównie z wielkiej korby, u mnie po sezonie ze wspomnianymi przynętami zaczął ząbkować, a mam niższe przełożenie absolutnie nie jest wart tych pieniędzy.Dzisiejsze Abu jedzie na wyrobionej przez lata marce, klepią gunwo i każą płacić za to krocie. Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Nie przesadzajcie z mocą tego gów..a,to prawie zwykłe revo z głębszą szpulą, jego moc wynika głównie z wielkiej korby, u mnie po sezonie ze wspomnianymi przynętami zaczął ząbkować, a mam niższe przełożenie absolutnie nie jest wart tych pieniędzy.Dzisiejsze Abu jedzie na wyrobionej przez lata marce, klepią gunwo i każą płacić za to krocie.To tak samo jak ludzie przesadzają z mocą Tatuli 200 a to była zwykła setka z większa korbą i minimalnie większą i głębszą szpulką. Bebechy te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 To tak samo jak ludzie przesadzają z mocą Tatuli 200 a to była zwykła setka z większa korbą i minimalnie większą i głębszą szpulką. Bebechy te same.Zgadza się, tyle że tatula jest o połowę tańsza, przynajmniej na Ali, i tyle właśnie powinny te młynki kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Weźcie trochę poorajcie tymi wychuchanymi młynkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartender10 Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Cześć, dawno mnie tu nie było. Panowie, mam problem z moją Revo Beast 4 – multiplikator nie zawsze odbija i załącza po zwolnieniu szpuli. Po wciśnięciu przycisku szpula się zwalnia – wszystko ok, rzut można oddać bez problemu. Ale po zakończeniu rzutu i przekręceniu korby powinien nastąpić „powrót” – czyli sprzęgło powinno się załączyć, szpula połączyć z napędem i dać się normalnie zwijać. U mnie to niestety nie działa jak trzeba – korba się kręci, a szpula dalej luźna, jakby była nadal w trybie rzutu. Co ciekawe, po kilku–kilkunastu obrotach korbką czasem w końcu „załapie” i szpula się załącza, ale ewidentnie coś tam nie styka tak, jak powinno. Podejrzewam problem z zapadką albo ogólnie zużytym mechanizmem. Raczej kwalifikuje się to do serwisu. Czy ktoś z Was ogarnia takie tematy albo może polecić kogoś sprawdzonego, kto ogarnia naprawę multiplikatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Przycisk zwalniający szpule wraca na swoje miejsce początkowe po zakręceniu korbką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Panowie a co to za cudo Abu Beast-L ? Jakiś poprzednik 41 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi