wojciiech Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ostatnio sporo temat?łw o kołowrotkach, pomyślałem ?źe fajnie byłoby stworzyć wątek do dyskusji/zbierania informacji o nowym kołowrotku na rok 2011 - wypuszczonym przez Penna. Penn Fierce (dane ze strony jednego ze sklep?łw)- korpus z aluminium Diecast, grafitowy rotor- kuta aluminiowa szpula.- 4 ło?źyska wykonane z stali nierdzewnej- w modelu 2000 mo?źliwość włączenia/wyłączenia obrot?łw wstecznych, w większych modelach brak mo?źliwości obrot?łw wstecznych- szybkie przeło?źenie Czy ktoś ju?ź nabył ten młynek?Jeśli tak - jakie wra?źenia?Czy jest sens por?łwnywania go do Slammera, czy mo?źe być trochę tańszą alternatywą? Myślę, ?źe w miarę upływu czasu będzie przybywać tu opinii, kt?łre w przyszłości mogą być pomocne dla potencjalnych nabywc?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Kręciłem ka?źdym modolem tego kołowrotka, ciekawa cena i wygląd, jeśli chodzi o pracę i hamulec to poziom wsp?łłmierny do ceny, pisząc kr?łtko za 100zł więcej mo?źna kupić red arca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 CZAS NA MALA ARCHEOLOGIE Uzytkuje ktos ten kolowrotek ? W szczegolnosci chodzi mi o rozmiar 3000 , pod rzeczne oranie typu 30 gram sprawdza sie ? zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak ju?ź jest wątek o Fiercie to coś skrobnę. Choć akurat nie 3000 o kt?łrego poszło zapytanie. Mam 2000. Cały zeszły sezon na okoniu i szczupaku. Z obcią?źenie do 15g łącznie z du?źymi obrot?łwkami. Przy większym obcią?źeniu czuć delikatnie mechanizmy (naprawdę delikatnie). Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku. Hamulec nigdy mnie nie zawi?łdł, kabłąk zbija szybko i pewnie. Żyłkę 20tkę nawinął r?łwniutko. Według mnie warto, nawet w tegorocznej cenie;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi