Novis Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Według mnie dobre Streny to od 20lb wzwyż. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Według mnie dobre Streny to od 20lb wzwyż.A ja jestem innego zdania. Cały czas użytkuję Strena Sonic Braid 10, 14, 20, 30 i 40 lb. Wszystkie trzymają parametry, nie są płaskie, nawet ta najcieńsza. Może masz na myśli zwykłego Strena? Mam takiego 20 lb, przyznać trzeba że jest średni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Sonic był super , teraz jest nowy Stren Braid Superline . Osobiście jeszcze nie testowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) @NovisMam Strena 10lb i 14lb z poprzedniej kolekcji. Są to naprawdę dobre linki. Natomiast ten nowy, powtórzę raz jeszcze to jest kupa straszna. Kupiłem, bo byłem przekonany, że będzie równie dobry jak wcześniejsze. Niestety wyszło inaczej, dlatego więcej nie kupię. Edytowane 18 Czerwca 2017 przez Mariano Mariano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi