Sinopapużasty Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 A może ma ktoś na sprzedaż kijek na blanku tytułowego Blue rapida 4-18 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 CD Blue Rapid, 2.75, 12-20lb, 10-35gr Witam.Mało na jego temat w necie,mało na forum. Czy któryś z userow posiada,miał styczność z w/w.Może ktoś pokusi się o porównanie ze starszym modelem.Z góry dzięki za każde informacje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Patryk w modzie raczej króciaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Mam nowy model BR`a ale 2.52m więc nie wiem czy pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Mam 2,75m 10-35gr 20lb od kilku latek CD BLU RAPIDa ( obecnie II gen a wcześniej I gen ) miałem nowego III gen w ręku (BLANK).NOWE z budowy/zbieżności przypominają przedostatnią wersję (II gen). Nadal szybkie ,mięsiste ale z przesuniętym nieco ugięciem w stronę środka blanku jak to miały blanki I gen NZ. Stało sie to pewnie dlatego iż zbudowane są z mat o niższym PSI , delikatniejsza szczytówka niż w I gen daje lepsze wyważenie.Jak dla mnie to takie połączenie I i II gen w jedno . Patryk zbudował dopiero co 2,52 30gr . Widziałem jak to pracuje i wygląda- jest OK. Edytowane 28 Listopada 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Mam nowy model BR`a ale 2.52m więc nie wiem czy pomogePatryk a możesz tego porównać ze starszym modelem? Żeby nie zaśmiecać wątku autorowi może na pryw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dziś udało się kupić nowy golusieńki blank kija który miałem kochałem ale z własnej głupoty sprzedałem Tak więc sobie siedzę w dobrym nastroju i dumam w o by go tu.....Liczę na jakieś ciekawe i nowe koncepcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Czemu nie zabrałeś od Arka przelotek titanium FUJI ??? Byłoby jak ulał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mariusz dumam nad KR .... czy słusznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 To dość mocny kijaszek w brew pozorom i warto w niego zainwestować . Myślę że to dobre rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kiedyś na tym kiju właśnie, jako przyłów za bolkiem z dna na RH 10 dostałem sumika 120 cm na plecionce 10 lb wyjechał bez problemu.Dał bym uchwyt KSS i przelotki KR od 30 właśnie 10 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 KSS ale z wypełnieniem??? dla lepszego komfortu dłoni w czasie dłuższych łowów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam Tajahę od Wobiego i jest mi mega wygodnie!Zastanawiam się czy niebieski blank (dość oczojebny) będzie współgrał z czarną pianą i srebrnymi dodatkami.inspiruję się oczywiście Dąbkiem i jego X-Zogą Taka....ten czarnuch jest mega!!! Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam Tajahę od Wobiego i jest mi mega wygodnie!Zastanawiam się czy niebieski blank (dość oczojebny) będzie współgrał z czarną pianą i srebrnymi dodatkami.inspiruję się oczywiście Dąbkiem i jego X-Zogą Taka....ten czarnuch jest mega!!! Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tu masz cały fajny komplecik, można by dołożyć tylko jedną przelotkę do tunelu, może dwie Zależnie od tego co chcesz uzyskać. https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Zestaw-przelotek-Fuji-TORZITE-KR-Titanium-T-KLTG-25H9/916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie wiem czy 25 to nie za mało...zawsze dawałem 30.Może jacyś eksperci się wypowiedzą chociaż nie raz już było wałkowane że można od 25 zaczynać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Przemo,klasycznie jak bylo w XRods to moja sugestia Wygodnie wedkuje Ci sie z tym KSS ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie wiem czy 25 to nie za mało...zawsze dawałem 30.Może jacyś eksperci się wypowiedzą chociaż nie raz już było wałkowane że można od 25 zaczynać.... To system KR i do tego Torzite (większe światło przelotki). W tym systemie nie ma większej przelotki wejściowej niż 25H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 http://jerkbait.pl/topic/9485-d%C4%85bek-111-i-skutki-uzale%C5%BCnienia/page-70 ...alconity od 25tki nie zrobią mu krzywdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Maniuś jak dla mnie jest mega wygodnie. W KR mam MHX i bardzo dobrze się to sprawdza. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 http://jerkbait.pl/topic/9485-d%C4%85bek-111-i-skutki-uzale%C5%BCnienia/page-70 ...alconity od 25tki nie zrobią mu krzywdy... Ja bym optował za klasyką, można zacząć od 30 lub 25, a wybrałbym ATC Tytan, moim skromnym zdaniem idealny kompromis między ceną a jakością. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jeśli koniecznie w KR to startowa 20H w zupełności wystarczy, to nie trociówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Chciałbym w KR nawet ze względów optycznych Rafał czy w KR na pewno uzyskam dłuższy wyrzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pujdz w K nie w kr, wydaje mi sie ze typowy mega szybki storzek kr nie za bardzo bedzie do tego blanku pasował , ja mam uncjowego na torzitachw systemie K wlasnie na skss z insertem z korka , narazie to boleniowy ideał Z tym ze nie zaczynał bym tego kija od 30 , nie ma sensu nie będziesz przecież używał żyłki 0,4mm , moj zaczyna sie na 20 i tunel na 5tkach z lekko wydłużonym stożku i lata po horyzont , a do tego używam dużych kołowrotków , 3500 daiwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Rafał czy w KR na pewno uzyskam dłuższy wyrzut? A tego to jeszcze nie slyszalem.... nowa miejska legenda ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi