Baars Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Hej Baars nawet pamiętam ten czas ( kij/ pracownia ) możesz napisać na co wymieniłeś wspomniany kij co w nim nie pasowało , odbiegało od oczekiwań jeśli tak ew co ...? Wszystko pasowalo tylko byly inne priorytety W pozniejszym terminie zakupilem BR 28g, 3m, i 35g bo 275cm za Chiny nikt nie chcial sprzedac.Te 10 stopowe sprawdzaja mi sie rownie dobrze jak 9.0 - mam je do dzis... ot i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 W przeciwieństwie do mnie. Z tym 2,75m/28g zdecydowanie sobie nie radziłem. Nie potrafiłem go "zaszufladkować", ni łowić nim skutecznie.W przeciwieństwie do modeli, w długości 2,52m, z którymi obcowanie zawsze niosło wiele satysfakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 CD blue rapid 2,75m/28gr. XRods. Dla mnie kij doskonały na sandacze!U mnie ma dożywocie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 CD blue rapid 2,75m/28gr. XRods. Dla mnie kij doskonały na sandacze!U mnie ma dożywocie.Ja jednak opylę BR 2,75 do 14gr, wolę Sunrise’a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 A u mnie dla odmiany staruszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Witam ktoś używa CD XLS 2,60 m 12 lb 21 g może napisać jak się spisuje jak zbrojony jakimi przynętami łowi zastosowania żyłka / plecionka itd ......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roby13 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 czesc,chyba znam odpowiedz ale kto pyta nie błądzi i jakas nadzieja w czlowieku zawsze się tli ;-) - szukam blanków lub wędek BR 252 do 18, BR 275 do 21, BR 300 do 35, BR 320 do 35, BR 320 do 42..ktos ?... cos ?odpowiedzi najlepiej na priva,pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 18 i 21 mam wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roby13 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 fabryczne ? z pracowni ? jakie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Wszystkie blanki nie dawno były na jerku wystawiane przez TomekTJ, zapytaj może jeszcze coś będzie miał ..... PS: Mam kije na tych wymienionych przez Ciebie blankach , oprócz BR 21gr - bo sprzedałem. Edytowane 5 Września 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Ach te Blue Rapidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Witam Posiadam staruszka BR 2,75m do 28gr jeszcze z Nowej Zelandii. Zastanawiam się czy jest sens odświeżyć kijek trochę i przezbroić go w Torzity ? W tej chwili wisi na min 9 SICów Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 mafer to nowe zbrojenie KR np sic slim może dać już fajną zmianę domyślam się że masz zbrojenie Y L ..? kij pewnie przyspieszy jeśli taki jest zamysł to warto ... w Torizite przyspieszy jeszcze bardziej . Przy tej długości poprawi się zapewne balans ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Zapytam jeszcze raz a nuż się uda.Czy ktoś może ma lub wie gdzie można nabyć dolnik XLS 2.40 ,3-14g ,4-10 lb chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Jeśli się nie mylę... podpytaj @psulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Maciej 77 Wędka faktycznie ma na sobie Yki i eLki. Z tych rzeczy które wymieniłeś najbardziej pożądany przeze mnie byłby ciut lepszy balans niż ma obecnie. Poza tym chciałbym tylko zmienić jej wygląd aby mieć nowy stary kij Edytowane 11 Września 2018 przez mafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Przerabianie tej uncjowki w Torzite-y to nieporozumienie i niczego poza utratą oryginalnego lakieru nie wniesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Przerabianie tej uncjowki w Torzite-y to nieporozumienie i niczego poza utratą oryginalnego lakieru nie wniesie.Miałem ten kijek, zbrojony w SiC i jestem tego samego zdania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) czasami te trendy i mody zabijają , to co jest już dobre ..... Edytowane 12 Września 2018 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor13 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Oznaczenie blanków jeszcze chyba z serii pochodzącej made in Nowa Zelandia ...może komuś się przyda ...???? http://www.samarafishing.ru/board/index.php?topic=1240.30 Edytowane 19 Stycznia 2019 przez thor13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Czy można jeszcze gdzieś dostać blank BR NZ np.2,60m 28g lub 35g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Napisz do TomkaTJ może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Blanku/wędki na BLMDM2108L poszukiwałem długi czas. Nawet na rynku zza wschodniej granicy. Bez rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ma ktoś może Exclusive w długości 290cm do 10 gram?Taki opis, choć mam wrażenie,że może troszkę więcej niż 10 g.Nie ma więcej informacji o blanku.Dolnik strasznie długi(mam kij 275 i zasięg roboczy tylko o 2-3 cm krótszy) korek dziurawy, na dodatek jeszcze 30 gram wsadzone w nakrętkę, więc na pewno będzie do przeróbki. Skoro dolnik będzie przerabiany pomyślałem, że może by dał mu lżejsze przelotki? Teraz są alconity. Ciekawe jak się kij zmieni? Dużo na plus? Czy nie warto inwestować? Jeśli zamiana, to na jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi