Skocz do zawartości

Blanki Composite Developments

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Baars  nawet  pamiętam  ten  czas ( kij/ pracownia )    możesz napisać    na  co  wymieniłeś  wspomniany  kij  co w  nim  nie  pasowało  ,  odbiegało  od  oczekiwań jeśli   tak  ew  co ...?

Wszystko pasowalo tylko byly inne priorytety ;)

W pozniejszym terminie zakupilem BR 28g, 3m, i 35g bo 275cm za Chiny nikt nie chcial sprzedac.

Te 10 stopowe sprawdzaja mi sie rownie dobrze jak 9.0 - mam je do dzis...

ot i tyle  ;) 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

czesc,

chyba znam odpowiedz ale kto pyta nie błądzi i jakas nadzieja w czlowieku zawsze się tli ;-) - szukam blanków lub wędek BR 252 do 18, BR 275 do 21, BR 300 do 35, BR 320 do 35, BR 320 do 42..

ktos ?... cos ?

odpowiedzi najlepiej na priva,

pozdrawiam,

Robert

Wszystkie blanki nie dawno były na jerku wystawiane przez TomekTJ, zapytaj może jeszcze coś będzie miał .....

PS:

Mam kije na tych wymienionych przez Ciebie blankach  ;), oprócz BR 21gr  - bo sprzedałem.

Edytowane przez miramar69

mafer   to nowe zbrojenie   KR  np sic slim   może dać  już  fajną zmianę  domyślam się  że masz zbrojenie  Y L  ..?  kij   pewnie   przyspieszy   jeśli   taki jest zamysł   to warto   ... w Torizite   przyspieszy jeszcze  bardziej . Przy tej

długości  poprawi się  zapewne   balans  ......

Maciej 77

Wędka faktycznie ma na sobie Yki i eLki. Z tych rzeczy które wymieniłeś najbardziej pożądany przeze mnie byłby ciut lepszy balans niż ma obecnie. Poza tym chciałbym tylko zmienić jej wygląd aby mieć nowy stary kij :)

Edytowane przez mafer

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Ma ktoś może Exclusive w długości 290cm do 10 gram?

Taki opis, choć mam wrażenie,że może troszkę więcej niż 10 g.Nie ma więcej informacji o blanku.

Dolnik strasznie długi(mam kij 275 i zasięg roboczy tylko o 2-3 cm krótszy) korek dziurawy, na dodatek jeszcze 30 gram wsadzone w nakrętkę, więc na pewno będzie  do przeróbki. Skoro dolnik będzie przerabiany pomyślałem, że może by dał mu lżejsze przelotki? Teraz są alconity. Ciekawe jak się kij zmieni? Dużo na plus? Czy nie warto inwestować? Jeśli zamiana, to na jakie?