Jozi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Drapieżnik na lekko bo to 10lb, uzbrojenie ekonomicznie to alconite +sic na górę albo w tytanach-będzie szybki(zachowa dynamikę) koszty uzbrojenia wysokie .Można PB minima będzie szybki bo lekkie uzbrojenie i ekonomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jozi -dzięki za odp.Nie wiem co oznacza skrót PB minima.Czy woblery float 5g,9g-da radę.Jakiego typu jest to blank?(jestem początkującym spinningistą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pacific bay . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 A dokładnie chodzi o rodzaj przelotek produkowanych przez ww firmę, są lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnemo Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Blank COMPOSITE DEVELOPMENTS - SUNRISE 2,60m 3-12g Witam..poproszę o opinie na temat tego blanku..z góry wielkie dzięki.pozdrawiam..art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 coś tu znajdziesz....http://jerkbait.pl/topic/773-przybylem-zobaczylem/?hl=%2Bcomposite+%2Bdevelopments+%2Bsunrise+%2B2%2C60m+%2B3-12g i tutaj http://jerkbait.pl/topic/3636-chyba-nie-mam-czucia-w-dloni-ale-staram-sie/?hl=%2Bcomposite+%2Bdevelopments+%2Bsunrise+%2B2%2C60m+%2B3-12g oraz http://fishingcenter.com.pl/forum/viewtopic.php?t=238&si http://jerkbait.pl/topic/3687-pytanie-o-boleniowe-blanki-cd/?hl=%2Bcomposite+%2Bdevelopments+%2Bsunrise+%2B2%2C60m+%2B3-12g#entry936599 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam Przymierzam sie do kupna kija na blanku BLRBR2108H. Przeznaczeniem ma być jig na ciężko w nurtach Bugowych Proszę o użytkowników tego blanku o opinię czy to właściwy wybór Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Z tego co kojarzę to główki tak od 15 dobrze go ładują więc to bardzo dobry wybór.Kolega ma i na wodę stojącą stwierdza że za mocny, ale na Solinę jak łowi 20-25g to jest miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki Jóżek Czyli trafny wybór Na mój Bug będzie git. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki Jóżek Czyli trafny wybór Na mój Bug będzie git. PozdrawiamZdecydowanie tak jak na ciężej, na lżej jego brat "M'.Mam go na sandaczowanie jesienne uzbrojony w 8szt przelotek poczynają od 7-ki(przeciw obmarzaniu)Świetny dynamiczny kijek. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Buzanskie burty to jak dla mnie kij minimum 3 metry ale kazdy lowi jak lubi. Moc odpowiednia, 20 lbs w CD Blue Rapid potrafi byc ciut za slaby przy 35 gr plus guma 10 cm. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Buzanskie burty to jak dla mnie kij minimum 3 metry ale kazdy lowi jak lubi. Moc odpowiednia, 20 lbs w CD Blue Rapid potrafi byc ciut za slaby przy 35 gr plus guma 10 cm. BujoMichał te 5g może sobie darować .Jak ma okazję kupić jeszcze w dobrej cenie to nie ma się co zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Buzanskie burty to jak dla mnie kij minimum 3 metry ale kazdy lowi jak lubi. Moc odpowiednia, 20 lbs w CD Blue Rapid potrafi byc ciut za slaby przy 35 gr plus guma 10 cm. Bujo Ten CD BLRBR2108H jest do 50g W moich okoicach 3 metrowy kijek jest trochę za długi Zdarzają sie odkryte odcinki ale to trzeba by dwa kije na ryby zabierać Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Blank COMPOSITE DEVELOPMENTS BLR BR 2108L,XFAST ,DŁ.2,75M, CW 3-14 Witam szanownych Kolegów!!!Zaczynam budować wędeczkę na tym blanku.Co szanowne grono zapaleńców o nim sądzi?PozdrawiamNowy Maniak Rodbuldingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dobry blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nawet bardzo Mam polecam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 o masz i jak sie spisuje jakie rybki ciągasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zdecydowanie powinieneś zmienić ten blank na jakiś inny: kupić, wkleić grip i uchwyt, a potem pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 o masz i jak sie spisuje jakie rybki ciągasz? Ja go mam jako uniwersalka lekkiego, targam nim jaziki, kleniki, okonki, z przylowami w postaci polskich standardow szczupakowych sobie spokojnie radzi. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Lepszy jest jego krótszy brat .Bardziej poręczny i progresywniej pracujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 no dzieki ja potrzebuje cos na rzeczke na klenio jazie i 2.75 mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 no dzieki ja potrzebuje cos na rzeczke na klenio jazie i 2.75 mi pasi No to powinienes byc zadowolony. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja go mam jako uniwersalka lekkiego, targam nim jaziki, kleniki, okonki, z przylowami w postaci polskich standardow szczupakowych sobie spokojnie radzi. pozdroJakimi przynętkami miotasz, jaka masa.Mam już badylka fajny ale jakiś mięciuśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TadekPodjadek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Cześć. Potrzebuję pomocy w doborze przelotek do blanku Composite Developments BLRXLS284LWędzisko do połowu pstrągów/okoni przynętami wyłącznie twardymi (woblery pstrągowe, okoniowe o masie od 1g do 7g, obrotówki 0-2) Z założenia wędzisko współpracować będzie z tradycyjnym kołowrotkiem spinningowym o wielkości Shimano 1000.Wydaje mi się, że optymalnym typem zbrojenia będzie Fuji NGC od Y25 do L6 +FST6 na szczyt.Czy lepszym wyjściem będzie zastosowanie tradycyjnych Fuji Alconite czy może lepiej blank ubrać w PB Minimy XSV4XG.Czy zakładana wielkość kołowrotka do tego blanku jest ok? Dziękuję za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TadekPodjadek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Naprawdę nikt nie podpowie jak uzbroić ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi