proraf Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Czy u?źywał kt?łryś z koleg?łw wędziska z serii ABU Boron.Proszę o opinie na temat tych wędzisk.Wiem ?źe ju?ź ich nie robią,ale mo?źe ktoś ma jakieś doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 No i zn?łw niestety ja .. Miałem dwa ABU Boron . Ocalał mi jeden dwuuncjowy 11'0 casting . To nieco starsza konstrukcja sprzed lat kilkunastu , i dość nietypowa . Sztywna , twardo pracująca , świetna rzutowo , praktycznie niezniszczalna . Typowy łososiowy nordyk i świadectwo ?łwczesnych poszukiwań materiałowego kamienia filozoficznego ..Z reguły niedoszacowany podług opisu . Coś w stylu długiego Kenai .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam.Posiadam ABU Boron 3,36.Cię?źki,solidny kij na trocie.Troszkę ich na niego wyjąłem.Teraz stoi w szafie,ma emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Pytam,bo odkupiłem od kolegi ABU Boron 2,70 m 5-25 gr,nowy,jeszcze nie u?źywany,folia na rękojeści.Chciałem się o nich coś dowiedzieć,a ?źe to stara konstrukcja to w necie nie mogę nic znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Konstrukcja dobra.Trochę cię?źka,ale wytrzymała.Życzę Ci ?źebyś na swojego Borona połowił tak jak ja.M?łj zarobiłna emeryturę.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi