michalosix Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam, szukam na urlop jakiegoś jeziora najlepiej na Dolnym Śląsku gdzie jest możliwość korzystania z łodzi i gdzie gania jakis drapieżnik, lokum nie musi być na wysokim poziomie, najlepiej z polem namiotowym. Ktoś coś zna, był, poleca? Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wszystkie Twoje warunki spełnia jedynie...Odra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Może słup ale nie wiem jak tam z polem i rybkami :) ale jest na dolnym Śląsku niewątpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Na "dolnym" nie ma jezior ! Są tylko zaporówki takie jak Słup. Dla wielu wędkarzy istnieje wyraźna różnica pomiędzy jeziorem a zbiornikiem zaporowym. Pola namiotowe się zdarzają, a drapieżniki grasują tak naprawdę jedynie w Dobromierzu. Z resztą to również zaporówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalosix Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Napisałem "najlepiej" na Dolnym Śląsku, co nie wyklucza innych województw, dzięki za szybkie odpowiedzi, może ktoś jeszcze coś doda od siebie poza Dolnym Śląskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja swojego czasu jeździłem do Gołuchowa (wielkopolskie ale niedaleko, okręg miał porozumienia 100%, chyba dalej tak jest).Nie wiem jak z łodzią - do sprawdzenia.Zaletą są tanie domki - standard ok.http://www.gotis.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=2Co do rybostanu to nie mam aktualnych danych. PS Dolny Śląsk zostaw na emeryturę. Zawsze zdążysz pojeździć po "przydomowych" akwenach. Masz okazję, to jedź gdzieś dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wpadaj nad Żarnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyQ Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Poza Dolnym Śląskiem poleciłbym Wielimie koło Szczecinka (artykuł o jeziorze: http://www.crazyfishermen.pl/artykuly,strona,pokazwpis,znad_wody,74 ; można w necie znaleźć też jakieś filmiki). Sam na tym jeziorze nie łowiłem, ale podobno ryby tam są. Z łodzią i polem namiotowym też nie będzie problemu. Jeszcze kilka lat temu jeździłem w tamte okolice i byłem bardzo zadowolony z tych wypadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Na "dolnym" nie ma jezior ! Są tylko zaporówki takie jak Słup. Dla wielu wędkarzy istnieje wyraźna różnica pomiędzy jeziorem a zbiornikiem zaporowym. Pola namiotowe się zdarzają, a drapieżniki grasują tak naprawdę jedynie w Dobromierzu. Z resztą to również zaporówka.NIe wiem jak brzmi Twoja definicja Jezioa ale , w obrebie 10km od legnicy jest ich przynajmniej 5 , drapiezniki grasuja na okragla tylko trzeba sie do nich dobrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Pięć legnickich jezior to już praktycznie pojezierze ! Połamania kija ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi