Dim3n Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Poszukuje łowisk komercyjnych ze Szczupakiem w woj. Lubelskim czy ktoś ma jakieś sprawdzone miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kawałek dalej Bagna u Mańka. Super atmosfera a i kilka szczupaków się znajdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 http://www.lowiskopodsosnami.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 łowisko jezioro skomelno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dziękuje koledzy zainteresowaniem czekam na więcej tak szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 http://www.cichawoda.com.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jezioro Cycowe.Nie wiem jak teraz ale kilka lat temu szaleństwa z rybkami nie było ale spokój i cisza bezcenna. Jezioro Skomelno.Kiedyś piękne Szczpuaki, dziś tylko szczupaczki choć podobno coś większego jeszcze pływa. Nie mniej fajnie się tam łowi. Oba jeziora tylko łódka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 A może tu: http://mtw-zwirek.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zależy z której części lubelskiego będziesz atakował ..jeżeli z południa to tu będzie tez nie daleko: http://starysan-hurko.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dziękuję koledzy ja mogę przejechać i 300 km żebym miał tylko pewność że połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dziękuję koledzy ja mogę przejechać i 300 km żebym miał tylko pewność że połowie.Tak to tylko w ERZE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Damian, to albo Bagna u Maćka, albo Hurk.O Bagnach możesz poczytać na jb.pl. Stary San w Hurku podobno należy do tego samego właściciela co Wersminia -o której tez możesz poczytać na jb.pl.Generalnie i na YT i w sieci jest juz troche info o Starym Sanie.A połowisz ..jak nie za pierwszym to za drugim albo trzecim razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Archanioł na wersminie byłem cudowne łowisko dziękuję wszystkim bardzo za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Hej, Od 15 lat jeżdżę w Bieszczady powedkowac na muchę...W tym roku nie za bardzo mogę sobie na to pozwolić, poszukuje jakiejś wody na dwudniowy wypad ze spinningiem w woj.lubelskim, gdzieś za szczupakiem klasycznie...możecie coś fajnego polecić?mogą być również wody na które można wskoczyć za dodatkową opłatą.Aby nie stawy gdzie trzeba rzucać między karpiarzami lub wyglądające jak wanna z wodą i rybami.Jeśli w złym dziale pisze to poproszę o przerzucenie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi