Czas przywrócić wątek na pierwszą stronę . Taki środowy , ciężko wypracowany . Mocne stukanie po płytkim i twardym .
w ubiegłym roku wątek sandaczowy miał o tej porze roku 20 stron - w tym ma pięć. Podobna relacja w wątku boleniowym
- czy to obrazuje stan wód czy zniechecenie do wklejania fotek (pewno powiązane - gdyby ryb było pod dostatkiem to i wklejanie fotek nie stanowiło by problemu)
Pytanie
analityk
w ubiegłym roku wątek sandaczowy miał o tej porze roku 20 stron - w tym ma pięć. Podobna relacja w wątku boleniowym
- czy to obrazuje stan wód czy zniechecenie do wklejania fotek (pewno powiązane - gdyby ryb było pod dostatkiem to i wklejanie fotek nie stanowiło by problemu)
Top użytkownicy dla tego pytania
6
6
5
5
Popularne dni
4 Sie
29
3 Sie
14
13 Sie
8
15 Sie
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Friko 6 odpowiedzi
BOB1 6 odpowiedzi
bartsiedlce 5 odpowiedzi
brig 5 odpowiedzi
Popularne dni
4 Sie 2016
29 odpowiedzi
3 Sie 2016
14 odpowiedzi
13 Sie 2016
8 odpowiedzi
15 Sie 2016
5 odpowiedzi
Popularne posty
BOB1
I ja mam wątpliwości czy aby takie nagminne wywalanie wpisów tworzących normalny, ludzki dialog nie prowadzi do skostnienia tego jak by nie było forum towarzyskiego?. Taki eksperyment miał dotyczyć wą
Krisu23
Mnie tez wykasuja ten post ale co tam. Nie o sandaczach pisze bo lowie je od swieta. Moim zdaniem to cale stop gratkom zabija watki znad wody. Ja sie udzielam czynnie tylko w tym watku ktory dotyczy m
grunwald1980
To może poprostu zrobić galerie zamknięta dla dyskusji. O ile gratki mnie osobiście wkurzają ( chyba że jest wybitny okaz) o tyle wymiana zdań i poglądów zbudowaly to forum. Nie mój cyrk nie moje małp
73 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi