etherni Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Paweł, a zdradzisz technikę połowu i przynęty? Mój był raczej przypadkowy, ale jestem pewien że da się je łowić świadomie i celowo nocami, i to te większe sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Zgadzam się, siga to świetny wobler. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemofight Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Mogę polecić sterowe Muddlera, trochę połowiłem w zeszłym sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lokityrem Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Witamnie wiem czy tutaj, ale bardzo proszę o polecenie kija na bolenia do 600zł łowie na rzece bug.SG 2 Shore Game 5-20, mój Wiślany uniwersał, włączając Sandacze na woblery. Patyk kupiłem na promce za 140 zeta, mam ich w sumie 3 sztuki. Zacnie ukrecone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bercik69 Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Oleix - modele Banan, Joker, Krąpik, Mini bleakHunter - modele Goblin, Soul, Faworyt, FanaticBielik - modele Rapid, Fokus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Bardzo uniwersalnym woblerem jest Hermes BS, można łowić nim na wiele sposobów, dopalać, ulepszać, modyfikować... a nawet smużyć jeśli uzbroimy i zaczepimy go od dupy strony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lacroix812 Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Cześć, chciałem zapytać jakich używacie aktualnie przynęt boleniowych jakich firm ? czy są to głównie wahadłówki/cykady/woblery czy może coś jeszcze. Fajnie by było jakby ktoś przedstawił swoje perełki na które łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
etherni
Paweł, a zdradzisz technikę połowu i przynęty? Mój był raczej przypadkowy, ale jestem pewien że da się je łowić świadomie i celowo nocami, i to te większe sztuki.
Top użytkownicy dla tego pytania
29
25
12
9
Popularne dni
24 Paź
12
26 Sie
12
31 Sie
9
25 Paź
9
Top użytkownicy dla tego pytania
pezet 29 odpowiedzi
guciolucky 25 odpowiedzi
jacob1993 12 odpowiedzi
etherni 9 odpowiedzi
Popularne dni
24 Paź 2018
12 odpowiedzi
26 Sie 2020
12 odpowiedzi
31 Sie 2016
9 odpowiedzi
25 Paź 2018
9 odpowiedzi
Popularne posty
Klonek
Mój sposób na bolenia. Boleń-ryba jeszcze nie tak dawno mało mi znana. Zmieniło się to kilka sezonów temu, kiedy widząc chlapiące się ryby zacząłem kombinować z przynętami. Pierwszego bolenia złapałem
jaceen
Nie jestem boleniarzem. Niejako przypadek sprawił, że polubiłem łowić te ryby. Rzadko się na nie nastawiam, ale teraz to mi sprawia przyjemność. Według mnie wielu wędkarzy popełnia jeden zasadniczy bł
guciolucky
Można unieść łebek do góry, co zajęło Piotrkowi raptem jedno przedpołudnie. Wystarczy zwyczajnie odwrócić schemat "kołami do góry" Niemniej okazuje się, że pozycja oscylująca zbyt blisko pi
Opublikowane grafiki
281 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi