Obrzyn Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Szukam jakiegoś kompresora pod aerograf do malowania przynęt w miarę rozsądnej cenie. Bardzo zależy mi na tym żeby był cichy ponieważ malowanie będzie się odbywało w piwnicy bloku. Zna ktoś coś ciekawego godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Brat mi kiedyś zrobił z agregatu ,z lodówki .Nabijał 15 atmosfer i wężyk zwalało ale nie wiem czy Ci się przyda .Cichutki jest jak mysz .Ja dopasowałem dwie końcówki i pompowałem piłki do nogi i koła rowerowe ,całe podwórko do mnie przychodziło .Nie wiem czy pomogłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 golsyl1980 wiem, że samorobny lodówkowiec jest najcichszy ale szukam raczej jakiegoś gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi