BLGN Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam.Panowie, jak w temacie. Cel - j.Lidzbarskie, zna ktoś je? jakieś wiadomości? Można coś tam połowić? Jadę tam na urlop i zamierzam wypłynąć parę razy. Podobno, zarybiali Sumem i wyjadł wszystkie ryby, ale nie chce mi się w to wierzyć. Niestety nie mam echo i będę wiosłami szukał miejscówek. Może ktoś coś podpowie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jeżdzę tam od nie pamiętam kiedy ale bez konkretnych efektów. Bede od 06.08.2016 w osrodku Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Podobno, zarybiali Sumem i wyjadł wszystkie ryby, ktoś na pewno je zjadł... byłem kilka razy za szczupakiem ... bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Podobno, zarybiali Sumem i wyjadł wszystkie ryby, ale nie chce mi się w to wierzyć. A jak już zjadł wszystkie ryby, to w okolicy zaczęły znikać młode kobiety ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Powiem takBiałoryb na pewno jest i to sporo. Jak sie regularnie nęci to nawet złoty lechu się trafi.Spinningowo... kiepsko ale łowiłem tylko latem a z rozmow z miejscowymi wynika że o tej porze szału nie ma. Ja w tym roku atakuję z micro spinnem. Coś wiecej napisze za tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Jest trochę drapieżnika, oprócz wszędobylskiego suma są ładne okonie i sandacze.Wczorajszy na wobka z pod mojego noża nocny kaban 88cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Na południe od jez. Lidzbarskiego są dwa jeziora, Bryńskie PN i Bryńskie PD. Czy wie ktoś może kto jest właścicielem?Jedyne co jak dotąd znalazłem to na stronie PZW Toruń:"Rzeka Brynica odcinek górski - od źródeł do ujścia Strugi Górzanki z wyłączeniem jezior Bryńskie Południowe i Bryńskie Północne."I to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Powiem takBiałoryb na pewno jest i to sporo. Jak sie regularnie nęci to nawet złoty lechu się trafi.Spinningowo... kiepsko ale łowiłem tylko latem a z rozmow z miejscowymi wynika że o tej porze szału nie ma.Ja w tym roku atakuję z micro spinnem. Coś wiecej napisze za tydzien.Też byłem latem 2-3 lata temu, w sumie nieźle, bo parę szczupaczków było, w tym metrówka, ale z tych mniejszych (102), trochę drobnego okonia (max to ok. 25 cm), a sandacza to nie, ale może dlatego, że nie łowiłem po ciemku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
register Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Na południe od jez. Lidzbarskiego są dwa jeziora, Bryńskie PN i Bryńskie PD. Czy wie ktoś może kto jest właścicielem?Jedyne co jak dotąd znalazłem to na stronie PZW Toruń:"Rzeka Brynica odcinek górski - od źródeł do ujścia Strugi Górzanki z wyłączeniem jezior Bryńskie Południowe i Bryńskie Północne."I to wszystko.Miejscowy rolnik. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Poważnie?Pytam bo szukam fajnej miejscówki na majówkowy wypad rowerowo - wędkarsko - namiotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 jezioro Luterskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
register Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Poważnie, podobno za jakąś opłatą można łowić, ale szczegółów nie znam. Jeśli Ci zależy mogę spróbować się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jeśli to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jeżeli chodzi o jeziora Brynskie to wiem ze na jednym da lowic płacąc u gospodarza. Co do drugiego to nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi