Jano Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Czyżby mnie coś ominęło? właśnie zauważyłem, że mamy nowe, lekko odświeżone logo...Od dawna to tak? Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Janusz... jedź na ryby... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No będzie już trochę jak się zmieniło - tak z parę lat chyba że o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Czyżby mnie coś ominęło? właśnie zauważyłem, że mamy nowe, lekko odświeżone logo...Od dawna to tak?Chcesz o tym porozmawiać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Chcesz o tym porozmawiać? Z mądrym zawsze, chętnie... No to ominęło was/nas... ale luz, jestem w stanie zrozumieć, że takie niuanse dla 99,99% nie maja znaczeniaot, moje "zboczenie zawodowe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) ...więc ja się nie dyskutuję a Ty możesz mieć rację Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin P. Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kurde, spostrzegawczy jestem ale na logo forum nie zwracałem uwagi Coś tam się zmieniało ale dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxtip Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No to ominęło was/nas... ale luz, jestem w stanie zrozumieć, że takie niuanse dla 99,99% nie maja znaczeniaot, moje "zboczenie zawodowe" ... dla mnie mają... "nowe" zdecydowanie lepsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jano
Czyżby mnie coś ominęło?
właśnie zauważyłem, że mamy nowe, lekko odświeżone logo...
Od dawna to tak?
Edytowane przez JanoOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi