steelcreation Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Widziałem ich stoisko na targach w Poznaniu ( kupiłem kilka wobk?łw ) . czy ktoś tym łowił????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Hej, mam parę woblerk?łw tej firmy, rewelacji nie ma, woblery mają stery z materiału kt?łry mo?źna wyginać, zmieniając pracę przynęty. Kolorystyka i praca na poziomie bonito, jak mo?źesz dostaćje za dobrącenę to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 PS zapomniałem, w tamtym roku Lovec rapa wystawiała się te?ź na tasrgach w zabrzu, w tym roku, zresztą za niedługo te?ź napewno się wystawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Co do targ?łw w Poznaniu to kompletna kiszka!Tylko 3 stoiska ... jedno z woblerami Rapa, drugie z gł?łwkami jigowymi nieznanej mi firmy i trzecie obstawione przez szwedzkich wędkarzy, zachęcających do łapania w swoich jeziorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nawiązując do targ?łw to nie wiem jak te w poznaniu, ale w ubiegłym roku w zabrzu była mega kiszka, wstęp 20pln i jeśli chodzi o rzeczy spinningowe to dwa, trzy stoiska.. Ciekawe jak będzie w najbli?źszy wekend w zabrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Wizualnie bardzo ciekawe woblery,ale na tym kończą się zalety tych przynęt...-słaba lotność-wymagaja ustawienia-stosunkowo (przynajmniej u mnie) drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam, czy słabo lotne - ja mam inne zdanie, mi w miare latają tylko to co przedm?łwca powiedział - wymagają dostrojenia, a czasami nawet dostrojenie nie pomaga, kupując woblera chcę ?źeby ten pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Kolega na nie łowi,mi osobiście sie nie podobaja.On jest zachwycony bo łowił na takiego 9cm kolor trout szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam,u?źywam kilku modeli,jakiś małych na klenie i jazie,i jednego chyba 12cm przypominającego stinga,wszystkie się sprawdzają i są bardzo skuteczne,co do wyglądu to kwestia gustu.Z wad jakie zauwa?źyłem to dość słaba powłoka wobka,łatwo ją uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam,u?źywam kilku modeli,jakiś małych na klenie i jazie,i jednego chyba 12cm przypominającego stinga,wszystkie się sprawdzają i są bardzo skuteczne,co do wyglądu to kwestia gustu.Z wad jakie zauwa?źyłem to dość słaba powłoka wobka,łatwo ją uszkodzićChyba nawet razem to zauwa?źyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam,u?źywam kilku modeli,jakiś małych na klenie i jazie,i jednego chyba 12cm przypominającego stinga,wszystkie się sprawdzają i są bardzo skuteczne,co do wyglądu to kwestia gustu.Z wad jakie zauwa?źyłem to dość słaba powłoka wobka,łatwo ją uszkodzićChyba nawet razem to zauwa?źyliśmy Zgadza się,a ryby to potwierdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jeśli mowa o tym samym, co poni?źej (znam go pod nazwą Shark, tak opisane było pudełko), mają zalety. Ta najwa?źniejsza, to skuteczność. Osobiście sprawdziłem, na jesiennych okoniach, z pewnego pięknego jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 co do targ?łw to dramat !!!!! postaram się wykonać foty i umieścić tutaj to zobaczycie te wobki, ale i tak prawdziwy test przejdą na d wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Woblery Lovec-rapy wpadły pierwszy raz w moje ręce wiosną 2010 w czasie pobytu w szkierach Św. Anny. Generalnie w tym okresie było bardzo kiepsko ze szczupakiem, r?łwnie?ź na innych wodach szkierowych. Łowiliśmy we czw?łrkę, stosując r?ł?źnorodne przynęty. Lovec-Rapy wypadły, według mnie, rewelacyjnie! Przynajmniej w por?łwnaniu do tych wobler?łw, kt?łre posiadaliśmy. My stosowaliśmy model Barbel - jednoczęściowe, rozmiar 12 i 15 cm, w kolorach c-07 i c-08. Był taki dzień, ?źe wszystkie szczupaki złowione przez całą czw?łrkę, połakomiły się właśnie na nie. A pr?łbowaliśmy tego dnia łowić i na rippery, wahadł?łwki, obrot?łwki, jerki i woblery innych firm. Choć te?ź był i taki dzień, ?źe wszystkie ryby wzięły nam na gumy.Reasumując, warto jest je mieć w swoim arsenale woblerowych przynęt. PozdrawiamJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Na woblery Lovec-Rapy łowię od 3 lat. Posiadam około 30-40 wobler?łw tej firmy. W zasadzie jak na tą ilość trafił mi się jeden, kt?łry trzeba było delikatnie ustawić - z tego co pamiętam jakiś model 2 cm. Na szczupaka świetnie sprawdzają się modele od 12 cm do 15 cm. Nie zauwa?źyłem ?źeby jakoś specjalnie się niszczyły nawet traktowane przez kilkanaście szczupłych. Lakier bezbarwny jest trochę porysowany zębami ale koloru nie straciły . Mogę spokojnie polecić te woblerki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi