lesiewicz Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No coraz lepiej. A ja mam pytanie, bo widzę, że wycinasz oczodoły fajnym frezem na który ja poluję ale jeszcze nie trafiłem. Możesz napisać gdzie takie coś kupiłeś? Ew jak nie tu to na PW. PozdrawiamKrisu wiertła do drewna zastosuj, najtańsze i najskuteczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 A fundnąłem sobie takie urządzonko do frezu pod oczodoły co się zwie wiertło xD Daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Wreszcie udało mi się prawie ukończyć moje dzieło Pozostało mi wkleić stery i zamienić kółeczka łącznikowe, ew jeszcze kotwiczki na inne. Co do pracy to w najbliższym czasie je przetestuje ale jestem bardzo dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Że wiertło to wiem Tylko, że to jest tak jak Lesiewicz pisze wiertło łopatkowe do drewna. Kupić nie sztuka nawet komplet w hurtowni tylko są za wielkie. Mnie chodzi o takie małe jak masz. Gdzie kupiłeś konkretnie bo np w Castoramie na stoisku z dremelami tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 To nie chodzi o łopatkowe tylko o wiertło do drewna z pilotem. Średnice chyba od 2mm w wzwyż i do dostania w każdym markecie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 niedawno kupiłem komplet takich wierteł -8szt, za 5 zł w markiecie budowlanym, raczej china. Używane nie do celów wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Takie maleństwo (narybek) niecałe 5 cm na majowe bolki. Malowanie sprayem + lekko sypnięte brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 W międzyczasie robienia boleniówek powstał taki oto Rzeczny klocek. Nazwałem go tak ze względu na kształt i jego kanciatość. Wstępnie sprawdziłem jego prace w domowych warunkach i mniammmmm xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Boleniówki w trakcie...Sorka za jakość fot. Kalkulatorem robione i jeszcze oświetlenie w piwnicy heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 I jedziemy dalej z boleniówkami Teraz już tylko czekam na przesyłkę z poliwęglanem i kółeczkami łącznikowymi, a kotwiczki kupie sam w dniu jutrzejszym. Nawet już coś tam przymierzałem do wobka dla Dawido (2 i 3 fotka) heh ale te kółeczka za duże a i ster chyba nieco inny pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 eleganckie , sam zrobiłem sobie 2 prototypy,ale nie mam gdzie przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 kksm coraz ładniejsze te Twoje wabiki, jest progres i jest zabawa! Tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Widzę że posuwasz się do przodu dużymi krokami. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Rapala X-Rap Walk w 6,5 cm wersji nieprodukowanej przez Rapale dla Dawido Stado boleniówek przygotowanych do lotu xDI takie foto poglądowe z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 super eskadra, fajna fotka Stado boleniówek przygotowanych do lotu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Hehe dzięki. Trochę przypominają takie samolociki. Miejmy nadzieję, że będą równie lotne i w przeciwieństwie do samolotów łowne xD. A ta pseudo Rapalka, którą zrobiłem tak mi się spodobała, że jeszcze ze 3 dorobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A teraz coś z innej beczki. Kolorki kontrastowe i rażące po oczach (i takie się przydadzą).Woblerki mają 6 cm długości, są dość lekkie i smukłe i w sumie to wyszły z nich takie pstrągowe minnowki xD U mnie nie ma pstrągów (chyba xD) ale powiedzmy, że będą rzecznymi uniwersalnymi wobkami. <zdjęcie po ciemku przy sztucznym świetle> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Takie coś drobnego sobie zrobiłem nie wiem po co ale miałem chwile to zrobiłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Słaba fota ale co tam - trzeba coś wstawić - RZECZNE KLOCUSZKI (nazwa od ich kształtu - od góry wyglądają niecodziennie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Czas rozpocząć małe co nie co na sezonik. Pierwsza seryjka 4 klasyków szczupakowych, czyli 7 cm klocuszki o mojej sprawdzonej i wypracowanej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 strasznie estetycznie wykonane zadnej dzikiej plamki nic bardzo ladne ^-^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jakies proste malowanie juz dostaly ale nie przykladam do tego zbytniej uwagi. Fotki wstawie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Materiał jak by się ktoś dopytywał to nadal lipa. Po pierwszej warstwie lakieru Maluje tym co mam, czyli biały podkładowy, resztki czarnego i pucha jakiegoś dziwnego producenta z jakimś przedziwnym przeznaczeniem koloru jasnozielonego. Ostał mi się z zeszłego roku jakiś dziwny korpusik to go dociążyłem i malnąłem ostatkami miedzio-brązu i wyszło takie cuś - sam nie wiem na co, sam nie wiem po co, ale jest Edytowane 3 Stycznia 2013 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 No i jakaś tam pierwsza seryjka moich klasyków szczupakowych w "gadzim" malowaniu ukończona Do tego taki jakiś rzeczny wobek na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Coś czuję,że ten ostatni będzie niezłym kozakiem na kolce i szczupłe Fajne woby robisz,co raz fajniejsze.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi