bartolo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zakładaj, zakładaj i nie gadaj ... Każdy tutaj kiedyś zaczynał i nie ma się czego wstydzić.A tak to tylko zaśmiecamy wątek koledze. Przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zakładaj, zakładaj i nie gadaj ... Każdy tutaj kiedyś zaczynał i nie ma się czego wstydzić.A tak to tylko zaśmiecamy wątek koledze. Przepraszam za OT Dobrze gada polać mu wódki... Dajesz dajesz z tym nowym tematem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja w takich listkach robiłem tak ,że pilnikiem wycinałem kształt jaki mnie interesował i dopasowywałem tam ołów ,potem troszkę szpachli na równo i jest git.A tu takie podglądowe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 No nic - kombinuję dalej. Póki co tak trochę go pobazgrałem, wkleiłem ster i dałem od spodu takie płytki dociążające. Do tego jeszcze pobawię się z lametą na kotwiczkach i zobaczymy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ja w takich listkach robiłem tak ,że pilnikiem wycinałem kształt jaki mnie interesował i dopasowywałem tam ołów ,potem troszkę szpachli na równo i jest git.A tu takie podglądowe Pozdrawiamfajno wsio widać a teraz tapetka i do wody skorygować ruchy co by tańczył jak mu się zagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) No i taka bolenióweczka się zrobiła i wykończyła przy okazji Edytowane 26 Stycznia 2013 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Słuchaj a te znaki wzdłuż linii bocznej kreska ,kropka,kreska... to alfabet morsea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 To tajny boleniowy kod. Więcej nie zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Hehe własnie wszystko zdradziłeś :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Praca żuka, którego wstawiłem wcześniej - przycięty i podgięty został ster, co spowodowało fajną pracę smużaka https://www.youtube.com/watch?v=i5nHJFTtdoM Edytowane 4 Lutego 2013 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Smużaczek prawie taki sam jak ten wcześniejszy I podmalowane a raczej pokolorowane pisaczkami klocki ze specjalnie dorysowanymi pseudoskrzelami dla tych co im ich tak brakowało xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Zero komentarzy ehhh. To może płetewka z poliwęglanu podniesie oglądalność hehehe. 5,5 cm i waga myślę podobna jak wielkość albo i nieco lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Eeetam ważne że zrobiłeś i że Ci wyszło a komentarze to czasem takie infantylne i treściwe są że szkoda gadać. Ten żuczek fajne pracuje podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Kolorki już są Został lakier i detale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak jak przewidywałem trochę się porozmazywało i nieco ściemniło ale nadal okonia to to przypomina, ale to może tylko moim zdaniem Nieco ponad 5 cm i około 6 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Hmm płetwy były czerwone a po lakierowaniu są czarne aż tak się ściemniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie są czarne Tak na fotce wyszło, a są czerwone z czarnym konturem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Tutaj trochę lepsze światło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No Panie tutaj inaczej już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Taki zaległy prototyp jaziówko-kleniówki, który na pewno wypali i trzeba tego więcej narobić, jak tylko znajde czas jeszcze w tym sezonie albo już w następnym Okonie też zapewne mu nie odpuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Jako, że dawno nic nie zapodałem to dzisiaj spróbowałem nakręcić krótki filmik z pracą wobka boleniowego. W sumie coś widać: http://www.youtube.com/watch?v=73QKPlxcEls&feature=youtu.be Edytowane 23 Maja 2013 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi