Skocz do zawartości

RIO - 2016

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież my nie mamy żadnego potencjału.

Oj przestań hejtować. Nudny się robisz. Żadnego potencjału? To czemu nie było po 25 do 10? Czemu w ogóle pojechaliśmy na IO?

Spaliliśmy się dziś psychicznie. Stąd Zatorski zagrał najgorzej w turnieju, Łomacz też grał lepiej (choćby z Argentyną). 

• Like 2

Jak się dowiedziałem że nie jedzie Możdżonek,to powiedziałem do znajomych-jak to jest że nie będzie w zespole JEDYNEGO środkowego który jest w stanie świadomie i regularnie włączyc blok?Ile my mieliśmy k...a dobrych punktowych bloków w tym turnieju?

Tak w ogóle to ten ćwierćfinał to osiągnięcie na miarę możliwości tego zespołu i żadna gadanina typu "jesteśmy mocni,boją się nas"(Kubiak) rzeczywistości nie zaklnie.Dla morale zespołu pewnie to dobre ale faktów nie zmieni.

Przykre to wszystko ale całe to Rio to(za przeproszeniem) wpierdol po całości.

• Like 2

Jak się dowiedziałem że nie jedzie Możdżonek,to powiedziałem do znajomych-jak to jest że nie będzie w zespole JEDYNEGO środkowego który jest w stanie świadomie i regularnie włączyc blok?Ile my mieliśmy k...a dobrych punktowych bloków w tym turnieju?

Nie blokujemy jako drużyna. Dziś mieliśmy pełne portki. Nie było walki, zacięcia, złości. Jednak Możdżonek to tylko jeden zawodnik. A Rosjanie bez jednego z najlepszych siatkarzy Muserskiego jakoś sobie radzą. 

Klasowa reprezentacja siatkarska, skończyła sie po MŚ 2014, wraz z odejściem Winiarskiego, Zagumnego, Ignaczaka i Wlazłego. Wlazły z różnych względów nie grywał zbyt często w reprezentacji, ale kiedy już grał, robił różnicę i był bez wątpienia o klasę lepszy od Bartka Kurka i takiego lidera brakuje nam najbardziej. Siatkarzy mi nie szkoda, swoją grą w ostatnim czasie zasłużyli na to co dostali. Szkoda natomiast Pawła Fajdka, który dominuje od kilku lat a w decydującej imprezie, wydarza się coś niewytłumaczalnego...

• Like 2

Klasowa reprezentacja siatkarska, skończyła sie po MŚ 2014, wraz z odejściem Winiarskiego, Zagumnego, Ignaczaka i Wlazłego. Wlazły z różnych względów nie grywał zbyt często w reprezentacji, ale kiedy już grał, robił różnicę i był bez wątpienia o klasę lepszy od Bartka Kurka i takiego lidera brakuje nam najbardziej. Siatkarzy mi nie szkoda, swoją grą w ostatnim czasie zasłużyli na to co dostali. Szkoda natomiast Pawła Fajdka, który dominuje od kilku lat a w decydującej imprezie, wydarza się coś niewytłumaczalnego...

tak ...dał dupy ...faktycznie niewytlumaczalne

Szkoda mi siatkarzy, mieli pecha w drugim secie. Jakby wygrali drugą partie to może ten mecz ułożyłby się inaczej? Kto wie...

Mieli pecha?Gdzie ten pech?Przeputanie pięciu punktów przewagi to nie jest pech.Takie rzeczy to się w damskiej siatkówce(która jest zdecydowanie bardziej "chimeryczna")zdarzaja.