Marcy- Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dla mnie to te IO się właśnie kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Są słabi ale tanio skóry nie sprzedali.Brak serwisu (tylko Bieniek dawał radę) i bloku nas zgubił. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Są słabi i koniec. Egipt, Argentyna tylko są w ich zasięgu, ale tylko przy dobrej pogodzie. Dobrze, że nie byli w drugiej grupie, bo by wcale z niej nie wyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Taki jest materiał ludzki. Nie gramy oczywiście swojego potencjału, ale z Łomaczem to my świata nie zwojujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Łomot straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Taki jest materiał ludzki. Nie gramy oczywiście swojego potencjału, ale z Łomaczem to my świata nie zwojujemy.Przecież my nie mamy żadnego potencjału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Przecież my nie mamy żadnego potencjału.Oj przestań hejtować. Nudny się robisz. Żadnego potencjału? To czemu nie było po 25 do 10? Czemu w ogóle pojechaliśmy na IO? Spaliliśmy się dziś psychicznie. Stąd Zatorski zagrał najgorzej w turnieju, Łomacz też grał lepiej (choćby z Argentyną). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 brak slow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jak się dowiedziałem że nie jedzie Możdżonek,to powiedziałem do znajomych-jak to jest że nie będzie w zespole JEDYNEGO środkowego który jest w stanie świadomie i regularnie włączyc blok?Ile my mieliśmy k...a dobrych punktowych bloków w tym turnieju?Tak w ogóle to ten ćwierćfinał to osiągnięcie na miarę możliwości tego zespołu i żadna gadanina typu "jesteśmy mocni,boją się nas"(Kubiak) rzeczywistości nie zaklnie.Dla morale zespołu pewnie to dobre ale faktów nie zmieni.Przykre to wszystko ale całe to Rio to(za przeproszeniem) wpierdol po całości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jak się dowiedziałem że nie jedzie Możdżonek,to powiedziałem do znajomych-jak to jest że nie będzie w zespole JEDYNEGO środkowego który jest w stanie świadomie i regularnie włączyc blok?Ile my mieliśmy k...a dobrych punktowych bloków w tym turnieju? Nie blokujemy jako drużyna. Dziś mieliśmy pełne portki. Nie było walki, zacięcia, złości. Jednak Możdżonek to tylko jeden zawodnik. A Rosjanie bez jednego z najlepszych siatkarzy Muserskiego jakoś sobie radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Przykre to wszystko ale całe to Rio to(za przeproszeniem) wpierdol po całości.Niestety (poza nielicznymi wyjątkami które zamazują rzeczywistość) nie sposób się nie zgodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Szkoda mi siatkarzy, mieli pecha w drugim secie. Jakby wygrali drugą partie to może ten mecz ułożyłby się inaczej? Kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Klasowa reprezentacja siatkarska, skończyła sie po MŚ 2014, wraz z odejściem Winiarskiego, Zagumnego, Ignaczaka i Wlazłego. Wlazły z różnych względów nie grywał zbyt często w reprezentacji, ale kiedy już grał, robił różnicę i był bez wątpienia o klasę lepszy od Bartka Kurka i takiego lidera brakuje nam najbardziej. Siatkarzy mi nie szkoda, swoją grą w ostatnim czasie zasłużyli na to co dostali. Szkoda natomiast Pawła Fajdka, który dominuje od kilku lat a w decydującej imprezie, wydarza się coś niewytłumaczalnego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Teraz jeszcze zostanie nadzieja u ręcznych Jestem ciekaw czy zatrzymają chorwacki czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Klasowa reprezentacja siatkarska, skończyła sie po MŚ 2014, wraz z odejściem Winiarskiego, Zagumnego, Ignaczaka i Wlazłego. Wlazły z różnych względów nie grywał zbyt często w reprezentacji, ale kiedy już grał, robił różnicę i był bez wątpienia o klasę lepszy od Bartka Kurka i takiego lidera brakuje nam najbardziej. Siatkarzy mi nie szkoda, swoją grą w ostatnim czasie zasłużyli na to co dostali. Szkoda natomiast Pawła Fajdka, który dominuje od kilku lat a w decydującej imprezie, wydarza się coś niewytłumaczalnego... tak ...dał dupy ...faktycznie niewytlumaczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Szkoda mi siatkarzy, mieli pecha w drugim secie. Jakby wygrali drugą partie to może ten mecz ułożyłby się inaczej? Kto wie...Mieli pecha?Gdzie ten pech?Przeputanie pięciu punktów przewagi to nie jest pech.Takie rzeczy to się w damskiej siatkówce(która jest zdecydowanie bardziej "chimeryczna")zdarzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Nie mieli dziś chłopaki argumentów na USA, dużo błędów, cudowne obrony Amerykanów dodatkowo dobijały chłopaków. Szkoda, bo widziałem ich wyżej. Ciekawe czy szczypiorniści się podniosą i zaczną grać swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jakoś nie wierzę w sukces naszych piłkarzy ręcznych. Po występach grupowych nie widzę wielkiej nadziei. Niestety 1:30 to za późno, bym obejrzał na żywo. Na pewno z samego rana będę szukał info na temat, obym był złym prorokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wstaniesz rano klikniesz w phona i będziesz wiedział ,mam nadzieję że to będą dobre wieści choć to raczej ze sfery cudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 A ja z cudami słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Już tylko wiara cuda nam zostały,patrząc jak potrafią niektórzy sfajdać 4 lata przygotowań nóż się w kieszeni otwiera.Poziomem dorównaliśmy wiślanej depresji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Co za mecz!!! Do przerwy lejemy Chorwatów 18:14!!!.Nasi grają najlepszy mecz na turnieju i jak tak dalej pójdzie to nie ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) i tak wygramy to tylko lekki kryzys Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Nie wierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mamy półfinał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi