Leszek-1975 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 fajny mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kto nie oglądał, niech żałuje.Półfinały takie same jak podczas MŚ 2007, będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zaje...sty!!!! Warto nockę zarwać dla takiego meczu po tak podłym dniu i samych porażkach.Rewelacyjna gra bramkarza i Karola,cała drużyna wzbiła się na wyżyny.Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Noc zarwana ale było warto. Portugalii udało się wygrać ME grając beznadziejnie w grupie, może tym razem Nam się uda na Olimpiadzie. Mecz kapitalnie zagrali, w końcu jest obrona, no i bramka - Wyszomirski niesamowity! Wierzyłem, że w końcu się obudzą, teraz niech lecą na takiej fali do finału . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 i ja siedze do 3 rano ale warto było dla tych emocji BRAWOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Też obejrzałem... Brawo, brawo, brawo A ja do tej pory zasnąć nie mogę :-(Chyba zaraz będę lowił rybki ;-) Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez PaPaDaNcE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Bardziej wierzyłem w siatkarzy a tu masz, uszczypali Chorwatów aż miło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Bardziej wierzyłem w siatkarzy a tu masz, uszczypali Chorwatów aż miło .Brakowało tego charakteru siatkarzom - chłopaki jestem z Wami. Wiem, że przegraliście. Wiem, że mnie wkur... ście. Jestem z Wami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Gdyby ktoś chciał zobaczyć mecz z Chorwatami tu jest powtórka http://sport.tvp.pl/rio/26580780/pilka-reczna-m-14-finalu-polska-chorwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexus Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Oglądałem ręcznych... najlepszy mecz w tym turnieju ale błędów też było sporo. Kaczka nie może odnaleźć się po kontuzji... To co zrobił Bielecki to rekord świata, niesamowite zawody, gdyby nie on bylibyśmy bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 I muszę odszczekać swoje malknontenctwo Obejrzałem powtórkę, pięknie zagrali, oby powtórzyli to w kolejnym spotkaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeden mecz wiosny nie czyni. Nic juz nie uratuje dla nas tej Olimpiady. Jak zwykle brakuje charakteru i ognia w oczach. Zaczela Radwanska i tak sie staczamy... Z dziecinstwa pamietam piosnke, ktorej refren szedl jakos tak - o more mijo, poplyn do Rio, tam dziewczat bez liku nie nosi stanikow, tam pija bimber ze slomy ???? Trzeba sie na tym bimbrze skupic i na bezstanikowych dziewczynach, sloma niestety wystaje niektorym naszym sportowcom z trampek i spod dresow ???? A siatkarzom polecam jeszcze wiecej aktorstwa w reklamach ???? Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 http://m.sport.pl/rio2016/1,130072,20563453,igrzyska-olimpijskie-w-rio-de-janeiro-2016-chlopcy-jada-do.html#BoxSpecCzolka3 Moze cos w tym jest...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeden mecz wiosny nie czyni. Nic juz nie uratuje dla nas tej Olimpiady. Jak zwykle brakuje charakteru i ognia w oczach. Zaczela Radwanska i tak sie staczamy... Z dziecinstwa pamietam piosnke, ktorej refren szedl jakos tak - o more mijo, poplyn do Rio, tam dziewczat bez liku nie nosi stanikow, tam pija bimber ze slomy ???? Trzeba sie na tym bimbrze skupic i na bezstanikowych dziewczynach, sloma niestety wystaje niektorym naszym sportowcom z trampek i spod dresow ???? A siatkarzom polecam jeszcze wiecej aktorstwa w reklamach ????http://www.theguardian.com/sport/ng-interactive/2016/aug/05/rio-olympics-2016-medal-table-and-results-in-fullTyle w temacie Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Coś czuję że dziś będzie medalowa nocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Kto i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 23 zapasy 1,30-3 kulomioty, oszczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jest brąz!!!brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 No i wykrakałem,mamy brąz w zapasach!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Brawo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo~ Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Pięknie!! Szacunek dla Moniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Z drugiej strony,jedyna kobieta zdobywa medal w sportach walki,wstyd panowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Medalowa nocka?....Hahaha ;-)Ta olimpiada to kompletna klapa medalowa,oczywiście nie ujmując nic sportowcom którzy stanęli na wysokości zadania..... Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez PaPaDaNcE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Ta olimpiada to kompletna klapa medalowa,oczywiście nie ujmując nic sportowcom którzy stanęli na wysokości zadania.....Nie wiem po czym to wnioskujesz , od kilku olimpiad zdobywamy po ok 10 medali i to jest nasz standard , trochę leżą sporty walki i wtopa w ciężarach, ale za to kajakarki znacznie podniosły swój poziomsądzę ,że ta olimpiada będzie lepsza od dwóch poprzednichMy Polacy zawsze mamy większą ambicję niż predyspozycje i potem są żale cieszmy się z tego co mamy bo mogło być gorzejJak ktoś liczył na medal siatkarzy to widać właśnie to c wyżej napisałem , grali beznadziejnie od początku nie wyszli by ze słabiutkiej grupy udało się tylko dzięki temu ,że rep. Kuby za gwałt siedzi ręczna to już farciarze na maxa z taką grą a są w pół finałach ale dziś Duńczycy nam pokażą gdzie nasze miejsce w szeregu jak to zrobiło USA z siatkarzamiDla mnie odkryciek Igrzysk jest nasza młodziutka oszczepniczka jak jej we łbie nie napsują za 4 lata może być na podium Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 własnie przed momentem kajakarze i kajakarki pokazały jaki poziom reprezentujemy.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi