maicke82 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Finałowy bieg na 800 m kobiet to jakiś cyrk. Na podium cudaki z Afryki,którzy ani wyglądem ani sposobem biegania nie przypominają płci pięknej. Równie dobrze Kszczot mógł zgolić brodę i startować w tym finale. Brawo Joasia, gdyby nie chore eksperymenty prawdopodobnie miałabyś medal!!! Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez maicke82 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dokładnie, powinni startować na paraolimpiadzie ,przeciętny biegacz który dla medalu poświecił ptaka.Żałosne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Porzuć smutki,Porzuć żale,Utnij ptaka,Leć w finale. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez maicke82 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nasi zaczynają z Niemcami o brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Koszmary z fazy grupewj wróciły,mam nadzieje ze ich Tuchajbej w przerwie wyprostuje i pokażą klasę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jadą z naszymi jak z kupą gnoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie , k... mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Finał w ręcznej... kibicuję Francji choć instynkt samozachowawczy podpowiada kibicować Duńczykom... bo jak jutro spojrzę w oczy kolegom z pracy... No i Dania... no trudno za to jutro w pracy pijemy Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Finał siatkówki mężczyzn - sędziowanie pod gospodarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dla mnie właśnie teraz skończyło się Rio jedyny mecz, na który dziś czekałem czyli finał koszykówki mężczyzn.Jednostronny pojedynek, teatr jednego aktora itd itd... Ze znajomymi sprzeczaliśmy się jak będzie wyglądał mecz. Jedni mówili, że będzie to powtórka z grupy, drudzy (w tym ja), że tamten mecz amerykanie sobie odpuscili. Postawiłem na wynik 100:70, pomyliłem się minimalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi